2777
2789
عنوان

پرینت خط شامل چیا میشه؟؟

18702 بازدید | 31 پست

سلام دوست جونیا

شما میدونید پرینت خط ایرانسل شامل چیا میشه؟!مثلا تماس های ورودی یا خروجی با پیامک

دوم اینکه متن پیامک ها هم میشه گرفت؟'

سوم اینکه بدون حکم دادگاه و اینچیزا با آشنا و پارتی بازی میشه آمار خط کسی رو دراورد؟!میشه بدون حکم قضایی به متن پیام ها دسترسی پیدا کنه کسی؟

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرینت رو فکر نکنم غیراز صاحب خط به کسی بدن.ولی از پارتی واشنا بازی میتونن.میخوای برای کسی بگیری یا منظور خودته؟

منُ اینجا میبینی میسوزی؟؟.                                بِسوز بِسوز که داری خوب میسوزی😉✌
از لحن سوالت معلومه دسته گل به آب دادی 😜

دسته گل که به آب دادم 😂😂

یه خاستگار دارم از این پارتی دارا و اینان

میخام بدونم به این چیزا میتونن دسترسی پیدا کنن😂😂😂

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
دسته گل که به آب دادم 😂😂 یه خاستگار دارم از این پارتی دارا و اینان میخام بدونم به این چیزا میتون ...

اوه خسته نباشی😅امیدوارم دسته گلات ریز باشن😅

منُ اینجا میبینی میسوزی؟؟.                                بِسوز بِسوز که داری خوب میسوزی😉✌
پرینت رو فکر نکنم غیراز صاحب خط به کسی بدن.ولی از پارتی واشنا بازی میتونن.میخوای برای کسی بگیری یا م ...

خاستگار دارم که پارتی و اینچیزا میدونم دارن

میخام ببینم میتونه بگیره

اگه میتونه رد کنم 😁😁

دسته گل که به آب دادم 😂😂 یه خاستگار دارم از این پارتی دارا و اینان میخام بدونم به این چیزا میتون ...

مثل آب خوردن

سه سوت

سادگی شیک ترین ژست دنیاست صفا و سادگی رو دوست دارم   
اول طرف باید بره دادسرا شکایت کنه بعدش با حکم قضایی می تونه پرینت بگیره  در غیر این صورت باید ...

خب اشنا داشته باشه به چه چیزی میتونه دسترسی داشته باشه؟

اشنا داشتی دست ما رم بگیر چن ماه دنبال امار صاحب ی خطی هستم 

همه چی گرون کردن الا جون آدما 
اوه....بیخیال بسپار بخدا 

برا خودم که مهم نیست

باباش همکاره بابام.بیجاره ابرو بابام میره😂😂😂