2777
2789
عنوان

خانواده همسرم دلمو خون کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 63 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان نصف شبی پدرش زنگ زده گفته باید طلاقش بدیبابای منم میگه دیگه بر نگرد خونم وگرنه میکشمتهمسرمم این ...

طفلک چقد روش فشاره ک گریه میکنه 

کاش انقدر لجبازی نمیکرد درسته زور میگن حرف مف میزنن ولی یکم کوتاه میومد کاشکی ک اینطور نمیشد داستان

واقعا نمیشه هیچی گفت و قضاوت کرد هرجور حساب میکنم شما ب قبل محرم نمیرسیدید، از طرفی هم جاری هم واقعا شرایطش خاص بوده

ولی کاش جای اکی شفاهی گرفتن دوتا خانواده میومدن تاریخ تعیین میکردن برای بعد ماه صفر 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

چه  پدر شوهرت و مادرشوهرت پاچه پاره و دردیده هستن غلط کردن اومدن همچین گفتن و پدرشوهرت غلط کرده که گفته طلاقش بده 

و واقعا خانواده خودت معذرت میخوام کم عقلن که جلوی این بی‌شعور ها در نیومده و طرفداری تو رو بکنه 

ولی از رفتار شوهرت خوشم اومد معلومه خیلی دوستت داره و باهات جوره 

خوشبخت بشید 

احساس میکنم مثل خر توی گل گیر کردم نه راه پس دارم نه راه پیش. هیچ موقع حتی نصف جاریمم بهم احترام و م ...

چرا خودتو با جاری مقایسه میکنی 

چیکار اون داری شما زندگی جدا داری 

دو ماه صبر میکردی تا بعد از ماه صفر سر فرصت کاراتو میکردی عروسی می گرفتی اینطور بی عرت نمی شدی یکی بگه طلاق یکی بگه میکشمت

واقعا نمیشه هیچی گفت و قضاوت کرد هرجور حساب میکنم شما ب قبل محرم نمیرسیدید، از طرفی هم جاری هم واقعا ...

اخه برای عقدمون و نامزدیمونم نیومد جاریم به بهانه حاملگی  در حالی که میتونست بیاد چرا همه چیزو به خاطر اون عقب بندازم

چه پدر شوهرت و مادرشوهرت پاچه پاره و دردیده هستن غلط کردن اومدن همچین گفتن و پدرشوهرت غلط کرده که گ ...

خیلی دریده اند متاسفانه برای هر مراسمی که گرفتم یک هفته دلمو خون کردن انقدر ای گفتن نمیتیم نمیخوای نگیرید

اخه برای عقدمون و نامزدیمونم نیومد جاریم به بهانه حاملگی در حالی که میتونست بیاد چرا همه چیزو به خا ...

واقعا تا ۱۶ تیر میرسیدی مقدمات عروسی فراهم کنی؟ بی سیاستی کردید قشنگم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چرا خودتو با جاری مقایسه میکنی چیکار اون داری شما زندگی جدا داری دو ماه صبر میکردی تا بعد از ماه صفر ...

ما هم مثل جاریم خواستیم اولویت خودمونو در نظر بگیریم بعدم من که همسرمو مجبور نکردم خودشم موافق بود