2777
2789
عنوان

بی پولی...

186 بازدید | 17 پست

دوستان من عقدم .. و به شدت به سیصد هزار تومن نیاز دارم و نمیتونم به خانوادم بگم دوست هم ندارم . شوهرمم وضعش خوبه .. دو بار کفتم برام بریز نریخت .. واقعا من بخاطر سبصد تومن ک کسی ازم میخاد باید ایطور ناراحت بشم .. مجدد به شوهرم بگم؟ یا چکار کنم؟ شما بودید میگفتید؟ بخدا نیاز دارم مث بدبختا شدم از بعد عقدم

در و ندارم پنجاه هزار کرایه دانشگاه نمی‌رسه آب مدنی گرفت

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب من چکار کنم؟ بودی خودت به شوهرت میگفتی مجدد؟

یانی به کسی نگفتم....تو هم وقتی اصرار کردی دست رد زد به سینت این چ همسری هست

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
اره گفتم تو‌اسرع وقت برام سیصد بریز دو شب پیش ولی نریخت ... یعنی بش نگم؟

دور این همسر رو خط بکش و بیشتر در مورد انتخابت فکر کن. الان که اولشه برای سیصد اینکارو کرد وای به حال بعدش

واقعیت من بودم عقدمو بهم میزدم مشخصه براش مهم نیست یا خیلی خسیسه اخه سیصد پول یه سوپر رفتن هم نیست عجیبه

اره گفتم تو‌اسرع وقت برام سیصد بریز دو شب پیش ولی نریخت ... یعنی بش نگم؟

یک بر دیگه بگو اگه جواب نداد حتما یه فکری ب حالش بکن

دور این همسر رو خط بکش و بیشتر در مورد انتخابت فکر کن. الان که اولشه برای سیصد اینکارو کرد وای به حا ...

اون هفته بهم شش تومن داد برا فیلر زیر چشمم وقتی بش گفتم شام میخوردیم ی تومن ایطو شد .. نمیگم خسیسه ولی زوزس میاد بم پول بده

شوهرت چقد خسیسه واقعا باید خجالت بکشه که زنش لنگ ۳۰۰ تومن باشه و از بقیه درخواست کنه عجب دنیای بدی ش ...

فردا بش اس بدم بگم برام یه تومن جا به جا کن لازم دارم .. ببینم میریزه یا نه ؟ مطمئنم نمیریزه تا بم نگه برا چیته

2790
2778
2791
2779
2792