توسکا۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 6141 عنوان کسایی که استخدامی میدین یا دانشجوعین بیاین تو رو خدا😭 43 بازدید | 4 پست من دانشجو کاردانی ناپیوسته و بعدش کارشناسیمم ناپیوسته میخونم میخواستم بدونم واسه استخدامی معدل کل کارشناسیمو حساب میکنن یا هر دو؟🥲اینم بگم میگن تو مصاحبه تاثیر مثبت داره هی نگین نداره برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران. دختر جنوبم🐚🧜🏻♀️ 1403/03/29 | 02:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
girdakan عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 8873 معدل واقعا تاثیر داره تو استخدامی؟🥲 ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️ اسمهای کاربری یادم نمیمونه🥲
توسکا۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 6141 معدل کلکه همون معدل کارشناسی میشهبله تاثیر مثبت داره فقط واسه ناپیوسته کارشناسی رو حساب میکنن اگه پیوسته باشه معدل هر چهار سالو حساب میکنن؟ برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران. دختر جنوبم🐚🧜🏻♀️
تیام۱۳۷۲ عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 3220 اگه ناپیوسته باشه احتمالا همون کارشناسی حساب کنن یعنی همون دو سال که کارشناسی خوندیباز دقیق نمیدونم من پیوسته بودم و ۴ سال حساب کردنولی واسه شما چون ناپیوسته هست احتمالش زیاد دو سال کارشناسی حساب کنن