2777
2789
عنوان

دلم گرفته

16 بازدید | 0 پست

سلام دوستان 

ی چیزایی میگم دلم خیلی پره خیلی خیلی 

من ی دختری بودم که از خودم تعریف نمیکنم چیزایی که واسم اتفاق افتاده رو میگم ی دختری بودم که هر هفته خواستگار داشتم چون جذاب و خوشگل بودم و کلا خوش رو بودم هفته ای ک شوهرم اومد خواستگار دوتا خواستگار رد کردم تو یک روز شوهرمم منو بیرون دید خودش از هر راهی که بگید پیچوندم که نیاد دنبالم چون از داداشمم خیلی میترسیدم اگه میدید حرف حالیش نمیشد شوهرم اومد آدرس خونمونو یاد گرفت نفهمید من کدوم واحد بودم ولی روزی ک مادرش و خواهرش اومده بودن زنگ همه واحدارو زده بودن ک فقط من ی دونه تو اون ساختمون بودم یعنی خانواده های دیگ دختر نداشتن 

خلاصه مادرشوهرم خیلی زبون ریخت و من گفتم عین خودمون مهربون و خوبه 

الان ۸ساله ازدواج کردم خیلی اختلاف فرهنگی شدیدی داشتیم هم با خانوادش هم با خودش

من تک دختر بودم با کلی خواستگار و سن کم پدر مادرم گفتن برگرد ما ب هم نمبخوریم گفتم نه گوش نکردم 

بابا مامانم تو این ۸سال ب جان بچم خیلی از لحاظ عاطفی و مالی خیلی خیلی حمایتمون میکنن از خونه و ماشین گرفته تا همه چی نمیذارن آب تو دلمون تکون بخوره نمیدونم اینهمه مهربونی و سخاوت رو از کجا آوردن 

شوهرم خوبه قدر میدونه اما مادرش خیلی رفتاراش آزار دهندس هروقت از خوبیه پدرمادرم حرف میشه روشو میکنه اونور یا رنگ و روش میپره عوض اینکه بگه شکر ک همچین خانواده ای سر راهمون قرار گرفتن ب شدت احساس حیف شدن میکنم اصلا هیچ محبتی حتی ب بچمم نداره خسیسه مادرشم همیشه تو همه چی بچمو نگه میداره ولی اون کلا خودشو کنار میکشه الان روز دختر چندوقته گذشته گفته بود برای دخترم چیزی میخره گرچه من احتیاجی ندارم اما محبته مادربزرگه ولی هنوز نگرفته 

کلا آدم بی خیریه با من یکه بدو میکنه 

ی روز اومد خونمون من واسه شوهرم تولد گرفته بودم داشتم دستمو میشستم دستم بند بود میخواستم بساط شام و بیارم تا بیام جلو در ورودی طول کشید و تا نصفه پذیرایی اومدم جلو بعد اومدن داخل باهاشون دست دادم و روبوسی اما یهو دیدم مادرشوهرم سر شام خیلی نارحت و گرفتس خیلی تعجب کردم  

بعد چند وقت ک رفتیم خونشون خونشون حیاط داره دیدم اصلا نیومد استقبال چون همیشه میومد چند دفعه این کارو کرد دوزاریم افتاد ک این فکر کرده من اون شب ک دستم بند بود خونه ما آپارتمانه چون تا جلو در نیومدم اونو عقده کرده اصلا با خودش فکر نمیکنه ک شاید حواسش نبود دستش بند بود اصلا شاید عمدی نبوده زود منو نارحت میکنه واقعا حیف من ک هیچوقت قدر ندونست هیچوقت محبت درست حسابی نمیکنه مثلا خیر سرش بزرگ‌تره