تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
هر موقع خواستی بگو برات حمد، توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤ اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
الکی دعوا و فتنه و تفرقه نندازین بین اسی و مادر شوهرش بنده خدا مگ چی گفت؟؟؟؟
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
کلمه ی قربونتون عزیزید واقعا در جواب این پیام اشتباهه دوست من چقدر خودتو کوچیک کردی
هفت ساله خاک خورده ی نی نی سایتم✋صدای خنده هام همیشه همه جا پربود،😂همه رو میخندوندم🤗توهر جمعی میرفتم انقدرشیطنت میکردم که ذاتا کسی دیده نمیشد😁عاشق تعامل با مردم بودم.بارون،رقصیدن،قدم زدن،بچه های کوچیک خوشحالم میکردن❤️.انقدر زنده بودم که نمشد انکارم کنی...چندسالیه که هرکی بهم میرسه میگه چقدر کم حرف شدی😔مادرم ساعتها میشینه باهام شوخی میکنه من الکی میزنم زیر قهقهه ولی چشام نمیخنده بعدش سرشو میندازه پایین و سکوت میکنه😔😔😔نه واس خوب شدن حال دلم صلوات میخوام نه دعا میدونم دیگه خوب نمیشم