2777
2789
عنوان

کلاس نهم. و جدا شدن از رفیقام

957 بازدید | 21 پست

چند روزه در این مورد تاپیک میزنم. ولی واقعا سخته. چند تا از دوستام میرن از مدرسمون(اینم بگم مدرسه ما کل پایه هارو داره)

رفیقای قبلیمم هستن.

من واقعا دلم برای اون چند نفر تنگ میشه.

حیف که با یکیشون بحثم شده بود و نفهمیدم که اون هم میخواد از مدرسه بره. و بیشتر سر این اعصابم خورده.

خیلی باهم اوکی بودیم. ولی خب خیلی سخته

نمی‌دونم چجوری از فکرش در بیام. لطفاً کمکم کنید. من با یکیشون خیلی صمیمی ام که چند وقت بود باهم حرف نمیزدیم. اون از این مدرسه می‌ره. من گریم گرفته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستاییای دوران راهنمایی خیلی بدرد نمیخورن سویع فراموش میشه دوران دبیرستان هم همینطوره تقریبا ( خودم دبیرستانیم ) بنظرم دوستی که کلا محدود به مدرسه باشه کلا خوب نیست زیاد وابسته بشی دوستی خوبه که نه برای کار باشه نه درس دوستی که بیرون از این محیط ها با هم خوش بگذرونید 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

دوستاییای دوران راهنمایی خیلی بدرد نمیخورن سویع فراموش میشه دوران دبیرستان هم همینطوره تقریبا ( خودم ...

آخه تو مدرسه خیلی پیگیرش بودم. و الان وابسته شدم. نمی‌دونم چجوری باهاش کنار بیام

من یکیشون رو خیلی دوست داشتم. ولی باهاش مدتی بود قهر کرده بودم. دیگه نمیتونم مثل اون پیدا کنم

اتفاقا منم با یکی از دوستای صمیم که همیشه با هم بودیم خیلی صمیمی چیزایی که دوست نداشتم کسی اونارو بدونه یا ببینه اون میدونست ولی همین چند وقت اخیر بدون اینکه دلیل منطقی باشه کات کرد و ما هر روز همو میبینم داخل مدرسه و خیلی بده 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

اتفاقا منم با یکی از دوستای صمیم که همیشه با هم بودیم خیلی صمیمی چیزایی که دوست نداشتم کسی اونارو بد ...

خوش به حالت که تو مدرسه میبینیش. ما تو اردو که رفته بودیم هم . با هم تو یه اتاق خوابیدیم 

آخه تو مدرسه خیلی پیگیرش بودم. و الان وابسته شدم. نمی‌دونم چجوری باهاش کنار بیام

فقط بهش فکر کن که اون دوست واقعی تو نبوده دوست واقعی سعی میکنه درک کنه یا اگه جدایی افتاد اون کم کنه اگه کسی بخواد بره بزار بره وگرنه موندنی میمونه 

فقط بهش فکر کن که اون دوست واقعی تو نبوده دوست واقعی سعی میکنه درک کنه یا اگه جدایی افتاد اون کم کنه ...

نه. واقعا درکم کرده. من دلم براش تنگ میشه. بیرون هم میتونیم ببینیم همدیگرو. ولی امیدوارم افت تحصیلی نکنم 

خوش به حالت که تو مدرسه میبینیش. ما تو اردو که رفته بودیم هم . با هم تو یه اتاق خوابیدیم

دوستی ما محدود به مدرسه نبود ما میرفتیم خونه های همدیگه تا اخر شب میموندیم ، استخر ، کافه ، کلاسای بیرون ، .... و واقعا قلبم شکست وقتی بخاطر هیچی دیگه دوستمون نیست ولی خب دوست نداره دیگه چیکار میشه کرد باید سعی کنی روی زندگیت تمرکز کنی 

دوستی ما محدود به مدرسه نبود ما میرفتیم خونه های همدیگه تا اخر شب میموندیم ، استخر ، کافه ، کلاسای ب ...

فکر نمیکنم از من بدش بیاد. ولی من دوستش داشتم به اندازه خواهرم. نمیتونم کنار بیام. این تابستون بد ترینه. من دوستای قبلیمو می‌خوام. دارم با اشک می‌نویسم 

نه. واقعا درکم کرده. من دلم براش تنگ میشه. بیرون هم میتونیم ببینیم همدیگرو. ولی امیدوارم افت تحصیلی ...

ببیای دبیرستان دوستای بهتر پیدا میکنی نشد دانشگاه دوستای بهتره و البته مفیدتر نشد سر کار خودتو محدود نکن به ادما همه یروزی میرن 

ببیای دبیرستان دوستای بهتر پیدا میکنی نشد دانشگاه دوستای بهتره و البته مفیدتر نشد سر کار خودتو محدود ...

حرف شما درست. ولی من اشتباهی که کردم وابسته شدم. و خیلی اذیتم می‌کنه 

فکر نمیکنم از من بدش بیاد. ولی من دوستش داشتم به اندازه خواهرم. نمیتونم کنار بیام. این تابستون بد تر ...

خب اگه خیلی دلت میخواد باز درست باشین کافیه بری جلو حرف بزنید سعی کنید مشکلو حل کنید باید یکی انتخاب کنی غرورت یا دوستیتو 

خب اگه خیلی دلت میخواد باز درست باشین کافیه بری جلو حرف بزنید سعی کنید مشکلو حل کنید باید یکی انتخاب ...

بهش نگفتم دوستت دارم. ولی چند دقیقه پیش بهش گفتم. به نظرم بیرون از مدرسه هم میتونیم همدیگرو ببینیم. و دوستی ما اینجا به پایان نمی‌رسه. حالا که ندیده.