2777
2789
عنوان

ژلیش ناخن بچه

764 بازدید | 20 پست

سلام خانوما می‌خوام یکی از دخترای نزدیکمو ک فامیله رو ببرم ناخنشو زایش کنه یکی 13 سالشه یکی 8 و خیلی خیلی دوستشون دارم. چون یکی دیگه از فامیلامون ک اونم 8 سالشه ناخن هاشو ژلیش کرده منم با دختر نوجوون سیزده سالمون خیلی رفیقم برگشت بهم گفت کاش میشد واسه دلا هم ژلیش کنم مثل اینکه خیلی خوشش میاد. منم گفتم ببرمشون یروز سورپرایز شن بنظرتون براشون مشکلی نداره؟ سخت نیست؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانوما توجه کنید:

دوتا خواهرم مه من خیلی دوستشون دارم :دلا و دلاریس

اینا ی دختردایی دارن همسن دلا کوچولو ک‌مامانش ناخناشو ژلیش کرده بود و کلی حسرت انداخته بودن تو دل بچه. دلاریسم چون خیلی با من صمیمیه و مثل خاله شم درد و دل کرد و گفت دلا همش خواب و خیال اینو میبینم بره ناخناشو یونیکورنی و پونی کوچولو کنه و... منم گفتم حالا که تعطیلاته دوتایی ببرمشون براشون لاک ژل بزنم. فقط و فقط لاک ژل. حالا گفتم مشورت کنم ببینین خوبه نظرم یا ی کار دیگه بکنم براشون

چه طرحی زدین؟ ضرر نداره؟ خیلی ناخنشو تراشیدن؟ مراحلش چجوریه؟

والله من خودم تاحالا انجام ندادم خدمات ناخن بلد نیست م ولی خانومه گف چون بچن خیلی کم رو ناخونشون کار میکنم اما رنگ لاک رو خودش انتخاب کرد و طرح هم دخترم رو دوتا انگشت وسط دستاش دوتا قلب انداخت خیلی ناز بود اما هزینش همون مال بزرگسال بود فرقی نداشت