2777
2789
عنوان

علایم بارداری

66 بازدید | 3 پست

اول از همه بگم حدودا کمتر از یکساله شوهرم رفت آزمایش داد و تحرکش صفر بود تعداد زیر 5 میلیون تو این مدت خیلی شل و ول شیره خرنوب و شربت خرنوب گرده نخل و خیلی چیزای دیگه کم و بیش درست کردم شوهرم خورده هر کدومو یک مدت کوتاه دیگه ازمایش نداد خودم ازمایش دادم همه چیزم اوکی بود 

این ماه یکم علایم بارداری داشتم رفتم پیس یک دکتر طب سنتی نبضمو گرفت گفت نبضت نبض بارداریه اما صددرصد نیست چون 6 روز مونده بود به پریود الان 4 5 روز مونده به شدت بیحالم حالت تهوع خفیف زیاد میگیرم دو تا تخمدانام جدا جدا تیر میکشه دکتر طب سنتی گفت یا کیست داری یا بچه داری به نظرتون کدومش احتمالش بیشتره خیلی هم بی اعصاب شدم

در کل صورتم جوش زیاد میزنه اما این ماه خیلی غیر طبیعی جوش زدم دوست دارم نظرتونو بدونم 

ماه پیش هم دل درد داشتم هم کمر درد هم حالت تهوع و خواب الودگی ،درد تخمدانم داشتم که قبلا اصلا تجربه نکرده بودم ولی پریود شدم به علائم دلخوش نباش تو ذوقت میخوره البته انشالله برای شما بارداری باشه عزیزم 

ولی من به شخصه برا مسئله مهمی مث بارداریو بچه پیش طب سنتی نمیرم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ماه پیش هم دل درد داشتم هم کمر درد هم حالت تهوع و خواب الودگی ،درد تخمدانم داشتم که قبلا اصلا تجربه ...

هعی خیلی خودمو درگیر این علایم میکنم هربارپریود میشم میخوره تو ذوقم