2789
میزنی اکانت نی نی یار یک رو میاره از قسمت ارسال پیام لینک رو میفرستی البته یکماهه من هرچی تاپیک میفر ...

منم فرستادم انگار که انگار چرا این طوری شده واقعا قبلا یه تاپیک مخصوص داشت الان اونم نیست رسیدگی هم نمیکنن 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میزنی اکانت نی نی یار یک رو میاره از قسمت ارسال پیام لینک رو میفرستی البته یکماهه من هرچی تاپیک میفر ...

یکی نوشته بود نی‌نی یار ۵ رو روی تاپیکت تگ کن

🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦

سلام

اگر نسبت به وضع حذف تاپیک اعتراض دارین:

✅️ خانم ⬅️ مونا_تهرانی  ⬅️ رو تگ کنین و بهشون بگین.

❌️ نی نی یارها تگ نشن.

✅️✅️✅️ ۲۲ روز دیگه میشه یک سال که خانم مونا_تهرانی قول حذف تاپیک توسط خود کاربر رو دادن. 

(قول حذف تاپیک توسط خود کاربر تاریخ ۲۰ تیر ۱۴۰۲ )

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

منم فرستادم انگار که انگار چرا این طوری شده واقعا قبلا یه تاپیک مخصوص داشت الان اونم نیست رسیدگی هم ...

🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦

سلام

❌️ نی نی یارها تگ نشن.

✅️✅️✅️ ۲۲ روز دیگه میشه یک سال که خانم مونا_تهرانی قول حذف تاپیک توسط خود کاربر رو دادن. 

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦

سلام

❌️ نی نی یارها تگ نشن.

ممنون