2777
2789
عنوان

با مادرم چطور رفتار کنم؟

163 بازدید | 12 پست

مادرم خیلی خانم خوبیه خیلی زحمت میکشه همه کارای خونه به عهده‌ی مادرمه ولی اغلب اخم کرده بد اخلاقه ی حرف ساده باعث میشه دعوا راه بندازه اگه ی کاری ی کوچولو خلاف میلش باشه کلی غر میزنه خیلی بیش از حالت طبیعی و واقعا اعصاب همه رو خورد میکنه بارها بهش گفتم اگه مشکلی پیش اومد راحت بگو اینجوری شده ولی بازم نمیگه و به جاش داد میزنه غر میزنه باید چیکار کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرت خستست از دست همتون ...و اینکه از طرف پدرت مورد حمایت و‌ محبت نیست برای همین زود جوش میاره ..جای اینکارا بهش توجه کنید و تو‌کارای خونه کمکش کنین ..اون عصبی نیست عصبیش کردید 

مادرت خستست از دست همتون ...و اینکه از طرف پدرت مورد حمایت و‌ محبت نیست برای همین زود جوش میاره ..جا ...

باشماموافقم

البته  کوتاهی از استارتر نیست معلومه دختر باشعوریه.این خانم نیاز به توجه همسردارن

خوبه خانوادگی تفریح بسازن سینما برن کارهارو تقسیم کنن

باشماموافقمالبته کوتاهی از استارتر نیست معلومه دختر باشعوریه.این خانم نیاز به توجه همسردارنخوبه خان ...

همچبن چیزی پیش نمیاد متاسفانه ..چون اینجور مردا ذاتا و عمرا درست بشو نیستن ...حداقل اگه ایشون تو بخشی از کارها کمک کنه و محبت کنه درسته جای محبت همسر و نمیگیره ولی بازم دلگرم کنندست شده یه گیره کوچیک یه رنگ موی جدید یه رژ یه شال براش هر چند وقت یکبار بگیره یا با پدرش صحبت کنه اینکاررو کنه مادرشون یکم به آرامش میرسن

باشماموافقمالبته کوتاهی از استارتر نیست معلومه دختر باشعوریه.این خانم نیاز به توجه همسردارنخوبه خان ...

بله متاسفانه من پدرم خودش که همیشه با ماشینش میره بیرون و دنبال کاراش روحیش خوب میشه برای همین فکر میکنه مادرمم خوبه و عجیبه که حالش بد شده صبحا میبرتش بیرون هر روز ولی خیلی واسش خرید نمیکنه کلا بابا میگه خرید غیر ضروری نکنید و این چیزا اخلاقش خاصه باید ی چیزیو میخوای چندین بار بگی تا اونی بشه که میخوای خیلی باید بگی من همیشه میگم هرچی میخوامو چندبارهم شده میگم و کاری که میخوام میکنم ولی مامانم نه زیاد هیچی نمیگه هیچ وقت بعدا میاد خونه غر میزنه و بد اخلاقی میکنه و حتی باید کلی اصرار کنی تا بفهمی از چی دلخور شده نمیدونم چیکار میتونم برای مامانم کنم 

همچبن چیزی پیش نمیاد متاسفانه ..چون اینجور مردا ذاتا و عمرا درست بشو نیستن ...حداقل اگه ایشون تو بخش ...

بله متاسفانه این مردها اصلاح ناپذیرند

البته باحصورروانپزشک ممکنه تغییرات خوبی کنن اما اونهم پایدارنمی مونه.

بله متاسفانه من پدرم خودش که همیشه با ماشینش میره بیرون و دنبال کاراش روحیش خوب میشه برای همین فکر م ...

عزیزم اگه خودت رو هم تخلیه نکنی مرئض میشی

بهت گفته باشم.

همین امروز شروع کن راجع به مشاورخوب تحقیق کن اگه مسائل مالی برات مهمه ازمراکزبهداشت وخانه سلامت کمک بگیر

مواردت رو روی کاغذ بنوبیس حتماً مشاوره روبرای مدت طولانی شروع کن...

حتما بامادرت خاله دختر خاله مادربزرگ یک روز دوروز درمیون تفریح بساز