jmjbbcfjbbcxcv مدیر عضویت: 1402/12/03 تعداد پست: 459 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 124 پست سلامم هر چی میخای بپرسی بپرس😉 دخمل کوشولو 1403/03/29 | 00:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jmjbbcfjbbcxcv مدیر استارتر عضویت: 1402/12/03 تعداد پست: 459 آره از یه شهر دیگه میخاد بیاد حست بگو بهم راجب این قضیه ببین خیلی پسر عبرتی و یکمی هم معروره یه سری خط قرمز برای خودش دارهبه تیپ و طاهر طرف خییلیی اهمیت میدهیکمی هم شوخی میکنه ولی میگم یکمی حد و مرز داره برای خورش که بلید رعایت شه دخمل کوشولو
mamiroz عضویت: 1400/02/24 تعداد پست: 109 اره گلم بابت استرس نگیر مرسی از وقتی که میزاری امیدوارم حس های خوبی که گرفتم به خودت برگرده
jmjbbcfjbbcxcv مدیر استارتر عضویت: 1402/12/03 تعداد پست: 459 از مشخصاتش میگین ؟ ظاهرش یا شغلش یا هرچی ؟دبیری امسال قبول میشم یا سال دیگع ؟ قدش بلنده کارمند یه شرکتهامسال عزیز دخمل کوشولو
jmjbbcfjbbcxcv مدیر استارتر عضویت: 1402/12/03 تعداد پست: 459 خداکنه♥️🥺از خصوصیاتش میگی؟شغلش؟نمره امسالم چند میشه؟ مهربونه شیطونه۱۷ و تیم ۱۸ دخمل کوشولو
معدهعصبی عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 6704 ببین خیلی پسر عبرتی و یکمی هم معروره یه سری خط قرمز برای خودش دارهبه تیپ و طاهر طرف خییلیی اهمیت مید ... حست میگه یه روزی اون کات میکنه یا من گنجشک های درنده
jmjbbcfjbbcxcv مدیر استارتر عضویت: 1402/12/03 تعداد پست: 459 چرا از چه نظرتهش چی میشه بلخره فک میکنه با اخلاق و حساسیت زیاده داره اذیتت میکنهدرست میشه دخمل کوشولو
jmjbbcfjbbcxcv مدیر استارتر عضویت: 1402/12/03 تعداد پست: 459 حست میگه یه روزی اون کات میکنه یا من کات نیستهش ازدواج دخمل کوشولو
همسرش عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 10978 فک میکنه با اخلاق و حساسیت زیاده داره اذیتت میکنهدرست میشه پشیمون هست ؟قبولش میکنم؟خونوادم چطور؟شر مریم و شوهرش کی کنده میشه؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25330 مهربونه شیطونه۱۷ و تیم ۱۸ شغلش چیه؟درباره من با کسی گفته؟حسش ازکی شروع شده؟میدونه دوسش دارم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
رقص_رویایی عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 5495 گلم لطفا سوال منم جواب بده جون عزیزتمن ازدواج میکنم با کسی که دوستش دارم؟یکم خصوصیات رفتاری و ظاهریشو بگووو با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...
jmjbbcfjbbcxcv مدیر استارتر عضویت: 1402/12/03 تعداد پست: 459 شغلش چیه؟درباره من با کسی گفته؟حسش ازکی شروع شده؟میدونه دوسش دارم؟ فک میکنم اونم تجربی خوندهنه بیشتر تو خودش میریزه همون قصد که شیطونه مهربونه معرورم هس۲ ماهی میشهنه دخمل کوشولو
jmjbbcfjbbcxcv مدیر استارتر عضویت: 1402/12/03 تعداد پست: 459 پشیمون هست ؟قبولش میکنم؟خونوادم چطور؟شر مریم و شوهرش کی کنده میشه؟ ارااره گلمنه یکمی سخت گیری میکننزود وزد محل نکن بهشون چون باعث خراب شدن زندگیت میشن دخمل کوشولو
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25330 فک میکنم اونم تجربی خوندهنه بیشتر تو خودش میریزه همون قصد که شیطونه مهربونه معرورم هس۲ ماهی میشهنه ریاضیه🌸😄طبق این شغلش بنظرت چیه؟چی میشه تهش؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
همسرش عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 10978 ارااره گلمنه یکمی سخت گیری میکننزود وزد محل نکن بهشون چون باعث خراب شدن زندگیت میشن اخرین دردسرم برات اینه که آیا بهم حقی حقوقی چیزی میده؟ خیلی دلم ازش شکسته