2777
2789
عنوان

شوهری که هیچوقت مستقل نمیشه

149 بازدید | 8 پست

مگه نباید یه مرد بعد ازدواج اولویت اولش همسرش باشه؟

چرا شوهر من اینجوری نیست، چهل سالشه ولی بازم اولویت اولش پدر و مادر و خونوادشه.

همیشه باید با اونا غذا بخوره، کارای اونا رو انجام بده.

من نمیگم ولشون کنه، چون خودمم دارم پسردار میشم، بچه وظیفه داره به پدر و مادرشم خدمت کنه ولی نه درحالیکه زندگی شخصی خودشو رها کنه.

گاهی با خودم میگم همسرم اصلا چرا ازدواج کرده.

مثلا امروز تعطیل بود، کلا نیم ساعت هم خونه نبود، از صبح درگیر کارای پدرش بود، ساعت ۶ اومد و یه دستشویی رفت و بعدش گفت دارم میرم خونه مادرم (تو همین ساختمونن) غذا بخورم.

همین الان اومده و میگه بریم خونه مادرم شام بخوریم، منم از ساعت ۷ چیزی نخوردم و از شدت ناراحتی رو مبل افتادم و گفتم حال ندارم و تنگی نفس دارم و نمیتونم بیام، برو غذای منو بیار همینجا بخورم.

ناراحت شد و رفت. (خواهراش اونجا هستن و میدونم میخواست بره یه ساعت پیششون شب نشینی)  

این کارو کردم تا به بهونه غذای من زود برگرده که البته میدونم حداقل تا نیم ساعت دیگه نمیاد...

گاهی با خودم میگم شاید دوستم نداره، وقتی شنید خواهرزاده اش بارداره اینقدر خوشحال شد، به من میگفت یه خبر خوش دارم، فلانی حامله است، خدا کنه صحیح و سلامت بچه اش به دنیا بیاد ولی وقتی خبر بارداری منو شنید چندان خوشحال نشد، همش آیه یاس میخوند که آینده این بچه چی میشه. .

چندماهه زندگیم همینجوریه، کار خودش به کنار، کارای پدرش رو که از کار افتاده است انجام میده. (منظورم کارای بیرون و شغلیه که قبل از از کارافتادگی داشت نه کارای شخصی پدرش)

خب دیگه پدرش باید بازنشسته شه، نزدیک هشتاد سالشه.

صبح بهش گفتم تو اینقدر میری کارای اونا رو انجام میدی چی بهت میرسه،گفت همین که سر سفره پدرم میشینیم کافیه.

خب مرد حسابی تو منو مجبور کردی همه وعده ها بیام سر سفره پدر و مادرت ، وگرنه من از خدامه مستقل بشیم.

خیلی دلم گرفته، دلم میخواد گریه کنم ولی به خاطر بچه تو شکمم جلوی خودمو گرفتم ولی از درون دارم حرص میخورم

آرزوی مستقل شدن رو به گور میبرم، خودمم میدونم 

از نطر من خدمت به پدر و مادر وظیفه نیست. اونا بچه رو به دنیا آوردند و موظف هستند بزرگش کنند و در قبال این ازش انتطاری نداشته باشند

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

بهش گفتم میخوام با مادرم برم برای بچه سیسمونی بخرم، گفت اگه جنس خوب نباشه چی؟   (فهمیدم خودش دوست داره بیاد)

هیچی دیگه منتظرم یه روز منو ببره برای خرید

ولی هرروز میگه وقت ندارم

یه بار اینقدر سرش غر زدم و گفتم بچه منو اگه زودتر به دنیا بیاد باید لخت باشه،  گفت مگه من مردم بچه ام لخت باشه،  تا اول تیر کارام سبک میشه.

حالا اول تیر نزدیکه و ایشون یک سوم کارای پدرشو فقط انجام داده. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نطر من خدمت به پدر و مادر وظیفه نیست. اونا بچه رو به دنیا آوردند و موظف هستند بزرگش کنند و در قبا ...

از نظر پدر شوهر و مادر شوهرم پسر یعنی حمال زندگیشون...

اونم به خاطر یه واحد خونه که دادن ما بشینیم

عزیزم حرص نخور برا بچه خوب نیس شوهر منم همینه ما فقط حرص میخوریم وگرنه اونا ک نمیفهمن فردا هم پیر می ...

شوهر من خیلی خوبیا داره ولی من با این قضیه وابستگیش نمیتونم کنار بیام.

خونوادم خیلی به من گفتن که با این فرد ازدواج نکن، چون فرهنگشون با ما فرق داره و زندگی با خونواده همسر برات سخته ولی من به خاطر علاقه ام پافشاری کردم.

هنوزم به خاطر علاقه ام چشم پوشی میکنم و اعتراضی نمیکنم .

هرچند دیگه انرژی ای برای اعتراض و دعوا برام نمونده 

از راه مهربونی و لطافت هم به نتیجه نرسیدم.

از نظر پدر شوهر و مادر شوهرم پسر یعنی حمال زندگیشون...اونم به خاطر یه واحد خونه که دادن ما بشینیم

خب دیگه اکثرا پدر و مادر های نسل قدیم دیدگاه اشتباهی دارند که  بزرگ‌کردن بچه ای رو که خودشون بدنیا آوردن و وارد این دنیا کردند لطف می دونند نه وظیفه و انتظار جبران این لطف رو هم دارند انگار که اون بچه بزور وارد زندگیشون شده

خب دیگه اکثرا پدر و مادر های نسل قدیم دیدگاه اشتباهی دارند که بزرگ‌کردن بچه ای رو که خودشون بدنیا آ ...

به قول یکی از دوستام تا وقتی پدر شوهر و مادرشوهرت هستن،  اوضاع زندگیت همینه.

ولی من دوست ندارم اتفاقی براشون بیفته تا ما مستقل شیم.

دوست داشتم شوهرم عاقل میشد که انگار نمیشه

۳ ساله زندگیم همینه.

به قول یکی از دوستام تا وقتی پدر شوهر و مادرشوهرت هستن، اوضاع زندگیت همینه.ولی من دوست ندارم اتفاقی ...

امیدوارم به زودی زود بیای خبر مستقل شدنت رو بگی