2777
2789
عنوان

دلم میخواد هر روز برم بیرون🥴🥲

758 بازدید | 12 پست

حس میکنم کپک زدتم انقد موندم تو خونه هیج جای درست حسابی نرفتم این چند وقت. در هفته نهایتا 1. 2 روزش برم خونه مامانم و مامان بزرگم بقیش همش خونهه روزا گرمه ولی عصر به بعد هوا عالیه هیج جوره نمیشه خونه موند🥲 دلم میخواد برم مرکز شهر، پاساژی کافه ای جایی ولی هیچ ک هیچ 

شما چیکار میکنید این روزا؟ میرین بیرون یا ن؟

'به جز قوم شوهر که ویرانگرند بنی آدم اعضای یکدیگرند' 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم 

ولی نمیتونم پول ندارم خانوادم نمیزارن🫤

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

با دخترم و دوستش و مامان دوستش میرم پیاده روی،پارک و....خلاصه عصرا کلا بیرونیم البته زیادم هزینه نمی کنیم گاهی خونه مامانم گاهی خونه خواهرم گاهی مهمون دارم بعضی روزام مغازه شوهرم ولی این خوشیا۲ماه دیگس زایمان که بکنم دیگه خونه نشینم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
با دخترم و دوستش و مامان دوستش میرم پیاده روی،پارک و....خلاصه عصرا کلا بیرونیم البته زیادم هزینه نمی ...

چقد خوب😍 ایشالا به سلامتی زایمان کنی عزیزم❤️

'به جز قوم شوهر که ویرانگرند بنی آدم اعضای یکدیگرند'