2777
2789
عنوان

زندگی پولدارها

205 بازدید | 14 پست

بعضی وقتا میرم اینستا زندگی سلبریتی و بلاگرا خونه زندگیشون تفریحاتشون و خوش گذرونیاشون رو میبینم حالم بد میشه ... چرا ما اینطوری مثل اونا نیستیم چرا خدا این همه فرق گذاشته؟:)) چرا طرف که همسن منه ۱۹ سال پیش بهترین جای تهران بدنیا اومده با بهترین زندگی و همه کار میکنه و منِ بدبخت ی جای پَرت ... این یعنی چی؟ افسردگی گرفتم واقعا بعضی وقتا گریم میگیره .. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان میگن باطن زندگی خودتو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکن،من آدم حسودی نیستم ولی خیلی وقتا منم این سوال رو از خودم میپرسم که چرا انقدر فرق هست؟مگه خداوند عادل نیست؟

بلندترین فریاد من سکوت من است...

میگن قبل از دنیا اومدنمون ، خدا امتحان ها و سختی های زندگی رو نشونمون داده و گفته اگر این شرایط رو بپذیری در نهایت این اجر و پاداش رو در آخرت بهت میدم

و ما از شگفت پاداشمون می‌پذیریم

ظاهراً تمامی جبر هارو خودمون از قبل قبول کردیم 

درسته کار میکنم اما مسئله اینه چرا اونا کار نکرده از اول پول داشتن اما ما ...

باد آورده رو باد می‌بره... تقریبا هیچکی کار نکرده و تجربه کسب نکرده پولدار نمیشه و پول براش دَووم نمیاره.... اگه منظورت بلاگر ها و... هست اونا هم دارن زحمت میکشن تولید محتوا می‌کنن... عرضه و استعدادش رو دارن... 

امضا ندارم اثر انگشت زدم