2777
2789

دیگه خونه خریدیم انقد قسط داریم پول نداریم جهاز رو بگیریم بریم خونمون🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نمی‌دونم چجوری میخواد جور بشه ولی میدونم خدا جور می‌کنه کاش فقط زود بشه ۴ ساله نامزدم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

هایا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جهاز که با خانواده عروسه البته بعضی شهرها رسم طور دیگریست

گلم خانوادم همه چی بهترینشو خریدن تو خونه خریدنمون هم کلی کمک کردن ولی خونه کابینت و اینا نداره باید اونارو جور کنیم 

هایا

همین که یه سقف دارین از خودتون خدا رو شکر

جهیزیه ام جور میشه

اگه رسم جهاز بینی ندارید میتونید ازدواج کنید بعد کم کم وسایلو بگیرید

نذارید فاصله ازدواجتون زیاد شه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

آره گلم ۱۳۰ تومن هر دو گرفتیم دادیم خونه

آها خدا بزرگه همینکه خونه خریدید بقیش جور میشه کم کم میتونی تا وقت ازدواج بدی کرایه از پول کرایه کم‌کم جهاز بخری 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

خونه خیلی مهمه ...خدا رو شکر تو این اوضاع خونه دار شدی ...جهاز هم جور میشه..به خدا توکل کن

من عجله ندارم زیاد عزیز میگم بزار جور بشه بعد با خیال راحت مراسم بگیریم همسرم اذیت میشه همش میگه خسته شدم از سوال بقیه

هایا
همین که یه سقف دارین از خودتون خدا رو شکرجهیزیه ام جور میشهاگه رسم جهاز بینی ندارید میتونید ازدواج ک ...

گلم رسم جهاز داریم ولی من نمیزارم کسی بیاد خونه کابینت اینا نداره منظورم اونا هست کمد نداره سرویس چوب هیچی نگرفتیم 

هایا
گلم خانوادم همه چی بهترینشو خریدن تو خونه خریدنمون هم کلی کمک کردن ولی خونه کابینت و اینا نداره باید ...

خب پس بگو تجهیز خونه مونده نه جهاز ...خب اونا رو هک خانواده ها میتونن...مثلا کابینت رو بسپر به خانواده همسرت  شیرآلات و پکیج هم با دوتا وام جور میشه ...اما خب زمان لازمه ..یه سال زمان لازم داری