2777
2789
سآیت های فرادرس، پرتقال، لیموترش آموزش های رایگان خوبی دارن

مرسی عزیزم  فرادرس رو  دیدم چند تا شو  خوب بود  فکر کردم اگه  دوره  بگیزم  پیشرفته تر و  مفید تر باشه 

اهان اره اینم هست فکر میکنم دوست دارم وقت بزارم رو اینطور چیزا اما بازم چند تا اموزش انلاین میبی ...

ن مجازی. از یه کانال تو ایتا خریدم. خوبه، پشتیبانی خوبی هم دارن. اما هنوز کامل ندیدم. نمیتونم درباره دوره ادیت شون نظر بدم، اما فوتوشاپ شون خوبه. گروه رفع اشکال هم دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن مجازی. از یه کانال تو ایتا خریدم. خوبه، پشتیبانی خوبی هم دارن. اما هنوز کامل ندیدم. نمیتونم درباره ...

اهان چ خوب  پشتیبانیشون یعنی ب چ ثورت هست؟ بعد ار اتمام دوره ب کارفرما معرفیت  میکنن؟ 

اسمشون چیه؟

اهان چ خوب پشتیبانیشون یعنی ب چ ثورت هست؟ بعد ار اتمام دوره ب کارفرما معرفیت میکنن؟ اسمشون چیه؟

اسم کانالشون گرافیک یار‌ . 

فک نکنم معرفی کنن ب کارفرما، گفتن اونای ک خیلی قوی باشن معرفی میکنن ولی فک نکنم. 

پشتیبانی، تو گروه نمونه کاراتون میفرستین استاد و بقیه بچه ها نظر میدن، اگه هم سوالی داشته باشید رفع میکنن. خوبه پشتیبانی شون. 

من قسطی پرداخت کردم هزینه رو.

اسم کانالشون گرافیک یار‌ . فک نکنم معرفی کنن ب کارفرما، گفتن اونای ک خیلی قوی باشن معرفی میکنن ولی ف ...

چقدر خوب اگه اینطوری باشه   مرسی عزیزم  ی سرچی راجبشون میزنم 

اهان مرسی ی سرچی میکنم میتونید شخصی ک ب نظرتون محتواش خوبه رو هم معرفی کنید؟

والا استاد زیاد تو این حوزه نمیشناسم چون خودم اینارو خودم با تجریه یاد گرفتم.عموما واسه سایت فرادرس خوبه

ترس های ما هیچ وقت اتفاق نمی افتند.