2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نترس طبیعیه کم کم تا زمان مناسب زایمانت بیشتر میشه

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
اسی بنظرم نذار پسر شوهرت بیاد خونه ت اینو بدون اون زن میخواد زندگی تو رو به هم بزنه با فرستادن بچش پ ...

از دیشبت همه کار بر ها بهم حمله کردن ، حتی انقد توهین و فحش شنیدم که چون فقط زن بابام ، هیچ کس نمیدونه من چقدر سختی کشیدم چند ماه بی پولی شدیییید همسرم رو تحمل کردم در حدی که پول نون خریدن نداشتیم ولی از خانوادم یا پس انداز مجردیم نفقه پسر شوهرمو میدادم، یا قبل بارداری اومد خونمون یک بار هم اوایل بارداریم من کلی باهاش مهربونه بودم شوهرم سرکار بود می بردمش گردش ولی فقط خواستم این بود که وقتی زایمان کردم بیاد که خواهرشم ببینه همه بهم حمله کردن ، برام ریپلای زدن به اون بچه چه ربطی داره که مادرش خیانت کرده راستیتش حتی خیانت مادر اون بچه به منم ربط نداره و موضوع تاپیک من اصلا خیانت همسر سابق شوهرم نبود همین الان برام ریپلای زدن تو خانواده درستی نداری بابات بهت پول نمی‌داده چون تو تاپیک های قبلیم گفته بودم بعد طلاقم خانوادم پول بهم نمیدادن و می رفتم سرکار خیلی از دیشبه دلم شکسته

از دیشبت همه کار بر ها بهم حمله کردن ، حتی انقد توهین و فحش شنیدم که چون فقط زن بابام ، هیچ کس نمیدو ...

مردم زیاد حرف می‌زنن بدون اینکه بدونن طرف چ شرایطی داره 

دعا میکنم ب سلامتی زایمان کنی 

منم تو بارداری ،اذیتذشدم ورم کردم اضافه وزن زیاد و خونم سرد بود شوهرم پتو می‌گرفت دورش از سرما منم گرما هلاک میشدم ابجیام از سردی فرار میکردن😄

اول راحتی خودت 

پسر همسرت هم بعد رفتن خانوادت بیاد بهتره بچه یکم رو اومده میشه بغلش کرد 

خوش باشی 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم🌈آبادی و آزادیتو ببینم ایران جذاب و عزیزم❤️🩹

ولی با همه اینا دلم ب حال شرایطت سوخت

برای زایمانت حتما با خودت مامای همراه ببر تا اونجا حواسش بهت باشه ورزشای بارداری انجام بده تا زایمانت راحت باشه وقتی ماما خصوصی بگیری همه چی بهت توضیح میده از الان برو دنبالش تازه دیرم شده

مادر شدن درد داره چ طبیعی چ سزارین