2777
2789

الان چند روزی میشه آبله مرغون گرفتم و تاول هاش الان دو روزه که در اومده البته برای من شدیده تقریبا🥲ولی همش به کنار گلو درد امونمو بریده نمیتونم هیچی بخورم آب دهنم بخوام قورت بدم اشکم در میاد اطرافتون تجربه داشتین تا حالا چنین چیزی؟ و البته برای درمانش چیکار کنم؟🥺🥲

تویی که این متن رو میخونی،آره خود خودت🤝🏻الهی به حق بانوی دمشق🕊️خدا تمام خواسته هات رو به قشنگترین شکل ممکن اجابت کنه..🤲🏻🤍🌙

عزیزم درمونت عدسی+حمام با عدس هست

جواب میده؟🥺

خدا خیرت بده گلم💚🌱

تویی که این متن رو میخونی،آره خود خودت🤝🏻الهی به حق بانوی دمشق🕊️خدا تمام خواسته هات رو به قشنگترین شکل ممکن اجابت کنه..🤲🏻🤍🌙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عزیزم❤یادمه من و داداشم هم زمان آبله گرفتیم مدام عدسی میخوردیم،یکی یه بار هم با آب عدس تو تشت حم ...

ممنونم ازت🥲🤍

خواهشانشاالله زودی خوب شی❤

الهی آمین🥺

عزیزم خواهرم بدتر از شما بود ولی یه خانمی ،خدا خیرش بده کمک کرد تا روبه راه شد  ، شمارش میزارم اگه دوست داشتی زنگش بزن ، از بعد از درمان این خانم ،دیگه خواهرم سرما هم نخورده ،منم  زیر نظرش دارم بدنمو تقویت میکنم چون قصد بارداری دارم و نمیخام تو بارداری ابله مرغان یا عفونت دیگه بگیرم 

اینم شمارش 09179771501

مرادی 

عزیزم خواهرم بدتر از شما بود ولی یه خانمی ،خدا خیرش بده کمک کرد تا روبه راه شد ، شمارش میزارم اگه د ...

ممنونم ازت جانم🥺🌸

لطفا درخواستمو قبول کن

باشه عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792