2777
2789
عنوان

بنظرتون ف..الگیر راست میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 33 پست
پیج نبود شماره بود منم ندارم دوستم زنگ زد برام

عجب 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا در شرف طلاق هستی؟

من ف.ال قهوه گرفتم یه سری گفتی توی فلان روز و ساعت ۶ یه اتفاق می افته واست که دقیقا همون اتفاق افتاد

ولی خب یه چیز دیگه گفت که اون اصلا درست نبود و اتفاق نیفتاد

و یه سری چیزای دیگه هم گفت که مبهم بود. مثلا یه شخصی بهت حسادت میکنه. یا یکی توی فامیلتون طلاق میگیره و یه سری چیزای مشابه.

کلا خیلی روشون حساب باز نکن

برای دوستمم گرفت اکثرا درست از آب در م ولی مثلا گفت خواهرت بزودی میره سرکار. الان شاید ۵ سال گذشته باشه ولی خواهرش اصلا کاری پیدا نکرده

ماام یه بار ف...ل گرفتیم گفت یکی از نزدیکاتون فوت میشه وارث بهتون میرسه بعد۴ ماه مادربزرگم از پیش ما رفت ومامانم میگه چون ف....ل گیره گفت شد بخاطر اینکه مریضی نداشت و الکی مرد

مرادرکودکی شوق دگر بود   خیالم زین حوادث بی خبربود

بابا ولش کنین این فالگیرارو همشون دروغن من اصلا اعتقادی ندارم ازوقتی هم یه خانواده دربوداغون ومعتاد با شش تا بچه بی سواد همشون یکی یکی فالگیر شدن که قشنگ همشونو ازنزدیک میشناختم دیگه اصلا اعتقاد م صفره

بچه ها لطفا تایپک آخرمو ببینید به کمکتون نیاز دارم لطفا.

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
کلا در شرف طلاق هستی؟من ف.ال قهوه گرفتم یه سری گفتی توی فلان روز و ساعت ۶ یه اتفاق می افته واست که د ...

ببینین مشکل داریم خواستم ببینم چی میشه بهش زنگ زدم. اول گفت اگه یکی میونتون رو بگیره درست میشه بعد گفتم هیچجوره نمیخواد گفت مامور قانون میبینم آره طلاقت میده و یچی ام بهت میده منظورش مهریه بود.

نه اصلا یه دونه حرفشون درست در نمیاد پولتو بریز تو جوب ولی به این شیادا نده

آره من قبل این پیش چندتا دیگه ام گرفتم نزدیک ذه دوازده میلیون هزینه شد همه گفتن درست میشه اما حرفا این عجیب داره همش جلو میره

ببینین مشکل داریم خواستم ببینم چی میشه بهش زنگ زدم. اول گفت اگه یکی میونتون رو بگیره درست میشه بعد گ ...

خب همین دیگه خودت انداختی توی دهنش.

یه نصیحت هیچ وقت نه سرک.تاب باز کن و نه فا.ل بگیر

چون حتی اگر اشتباه هم بگن بازهم تاثیر منفی روی افکار ما میذارن

کلا دویست

چهل کلید حضرت زهرا با زعفرون و خلال دندون رو کاغذ بدون خط بنویس بزار تو یه بطری آب 

یه مقدار ازش بخور هر بار یادت افتاد

از آبش حموم میری غسل بده بعد یه مقدار بریز رو سر تا پات

حرز ام صبیان هم همراهت داشته باش

انشاالله مشکلاتت حل بشه و طلاق نگیری