2777
2789
عنوان

خون در مدفوع

239 بازدید | 50 پست

سلام من برادرم ۳۸ سالشه دوبار خون دیده تو مدفوعش من اینجا تاپیک زدم متاسفانه چیزای خوبی نگفتن و گفتن باید بره آندوسکوپی تا مشخص بشه  برادرم رفته دکتر متخصص اونم فقط قرص عفونت داده و آزمایش اینا ننوشته به نظرتون ببریم یه دکتر دیگه واقعا خیلی نگرانشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر من ۴شنبه کلونوسکوپی داره مشه دعا کنید چیزی نباشه به اندازه یه صلوات ممنون میشم😔😔😔

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

خب باید پزشک برن اینجا رو ول کنید

رفته دکتر اونم فقط قرص عفونت داده ولی تو گوگل من نگاه میکردم خیلی چیزای نگران کننده ای نوشته بود که حتی نمیتونم اسم اون کلمه رو بیارم

همسر من ۴شنبه کلونوسکوپی داره مشه دعا کنید چیزی نباشه به اندازه یه صلوات ممنون میشم😔😔😔

عزیزم صلوات فرستادم از ته قلبم دعا میکنم هیچیش نباشه ایشالا برادر منم هیچیش نباشه خدا خودش کمکمون کنه

معذرت می‌خوام همسر شما هم همین مورد رو دیده بودند ؟ دکتر چرا نوشت کلونوسکوپی

سلام رودهاش مشکل داره برنجاس داروی گیاهی از عطاریها بگیر پودرشدش ی قاشق عداخوری باآب بخور هفته ای س ...

مرسی عزیزم حتما متاسفانه اینجا گفتن سرطان فلان من قلبم ایستاد 🥺 دکتر متخصص هم رفته فقط قرص نوشته

معذرت می‌خوام همسر شما هم همین مورد رو دیده بودند ؟ دکتر چرا نوشت کلونوسکوپی

عزیزم همسر من سال ۹۷ پولیپ داشت برداشتن الان رفته چکاپ دعا کنید چیزی نباشه

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

عزیزم صلوات فرستادم از ته قلبم دعا میکنم هیچیش نباشه ایشالا برادر منم هیچیش نباشه خدا خودش کمکمون کن ...

ممنونم برای برادرت حمد میخونم عزیزم همسر من ۳۹سالشه دوتا بچه کوچیک دارم من مثل شما سرچ کردم چیزای خوبی نبود 😭😭حالم خیلی بده