لطفا کسی اگه بلده بهم بگه تعبیر این خواب چیه.دیشب خواب دیدم یه تمساح تو اتاقم بود با دستم کشتمش.بعد رفتم دستام رو شستم پر خون بود و لباسام هم خونی بود.خیلی خواب وحشتناکی بود.هنوز صدای خرد شدن استخوون های تمساح زیر دستام واضح تو گوشمه😭😭
میدونی من به چی اعتقاد دارم خوابت رو هرچند بد هرچند خوب برای هیچکس تعریف نکن خوابت رو میدزدن حالا دزدیدن ینی چی ینی من یه تعبیر میکنم یکی دیگه یه تعبیر بعد اصل موضوع خوابت گم میشه برای همین همیشه به نیک بگیر 🥰💚🧸 حالا من اعتقاد خودم رو گفتم لطفا از دستم ناراحت نشید 🥰❣️
میگن هفت ثانیه بعد مرگ دوباره همه چیو میبینیم پس فکر کنم کربلا رفتنم دوبرابر میشه :) بینهایت آدم :) هستم. من بیشتر اهل صلح هستم پس جایی دعوا باشه هیچ موقع وارد نمیشم آرامش اعصاب و روان رو از من میگیره :) آها اگه تاپیک مذهبی بود من رو تگ کنید :))) لطفا اگه میشه برای رسیدن به آرزوم و اینکه خدا و امام رضا صدام رو بشنون میشه یه صلوات بفرستی :"))) یه رازی دارم که بین من و امام رضاس خودش قراره بهم رازم رو بده :)) یه متنی که خیلی دوستش دارم و هرکس دلم رو میشکنه با خودم مرور میکنم (بنگر و بشنو؛بگذر و به شو) و در آخر من به هرکی که بینهایت امید داره به حاجتش اطمینان میدم میرسی مخصوصا اگه یه ذره شک توی چیزی که میخوای نداشته باشی :))))