2777
2789
عنوان

درصدای کنکورم😭❌

278 بازدید | 14 پست

بچه ها دینی برای فرهنگیان 42 درصد زدم اون هوش هم 43 

درصدای خوبی هستند؟! 

درصدای کنکورم زیاد خوب نیست😭22 درصد فیزیک و 4 درصد ریاضی...... بقیش هم صفر شده با اینکه جواب داذم😭ممکنه چون دفترچه فرهنگیان بهتز جواب دادم دعوت بشم؟! 🤧😭❌

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم اعتراض میزدی حتما .

احتمال دعوتت اره عزیزم هست .

معمولا هوش رو پایین میزنن پس عالیه . انشالله دعوتی 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

تراز ۴ هزار بهت میده ک برای فرهنگیان کف کف باید ۶۵۰۰ باشی

۶۰ درصد کنکور اصلیش هست ۴۰ درصد فرهنگیان 

احتمالا تراز فرهنگیاتش حداقل ۹۰۰۰ میشه . چون هوش پایین میزنن و ثانیا ضریب ۳ داره 

پس احتمال دعوتش هست اگه معدلش خوب باشه احتمال قبولی هم داره 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

عزیزم اعتراض میزدی حتما . احتمال دعوتت اره عزیزم هست . معمولا هوش رو پایین میزنن پس عالیه . انشالل ...

من تازه رفتم نگاه کردم میترسیدم نگاه کنم😭بعد عجیبه برام سوالای زیادی زیست جواب دادم چرا صفر شده😓❌

با نصف این درصدا😐سال قبل تر 5300 شد ترازم😐میگی 4000؟! فرهنگیان هم 6000 شده از پارسال سقق ترازش

نصف درصد ۴ و ۲۲؟

پارسال کنکور سطحش اصلا قابل مقایسه با این نبود.

انشالا ک دعوت میشی من طبق چیزی ک میدونستم گفتم شاید شرایط جور دیگه ایه

من تازه رفتم نگاه کردم میترسیدم نگاه کنم😭بعد عجیبه برام سوالای زیادی زیست جواب دادم چرا صفر شده😓❌

سوالات چک کردی خودت ببین درست حل کردی یا نه ؟ اگه مطمینی اعتراض بزن عزیزم هنوز وقت هست انشالله که خیر هست 💖💖

شما مطمعنید؟! 🤧😢👩🏻‍🦯

اره عزیزم منتها بستکی به شهرتون و ظرفیت ها و رقبا هم داره . 🥺💖

کلا سقف تراز فرهنگیان 6000 شده بعد🤧هر کی بالای 6000 بشه دعوت میشه یا باز به درصدا توجه دارند؟!

هرکی بالای ۶۰۰۰ بشه دعوت نمیشه بستگی به رقیبای امسال و شهری که هستید داره من خودم پارسال تراز کنکورم ۶۹۰۰ شد تراز نمراتم ۷۵۵۰ تراز کل شد ۷۰۰۰ دعوت به مصاحبه شدم اما قبول نشدم ( ۴ نفر جلوم بودند )