2777
2789

قورمه سبزی فکر کنم بهتره توش قلم بنداز روغن میندازه. برای قیمه بیشتر باید گوشت بریزی سیب زمینی هم میخواد سخته

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

عدس پلو کم هزینه تره من هرسال سفره حضرت عباس میندازم ۱کیسه برنج واسه ۱۰۰نفره 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قورمه سبزی فکر کنم بهتره توش قلم بنداز روغن میندازه. برای قیمه بیشتر باید گوشت بریزی سیب زمینی هم می ...

آره قورمه سبزی آسونه 

واسه هرنفردوتیکه گوشت کافیه یاکمه 

باگوشت چرخکرده درست میکنین 

راستی ۳کیلو چرخکرده مخلوط میخرم ۱ونیم کیلو سنگدون قاطی میکنم احدیم نمیفهمه ی سال سویا زدم ازبوش معلوم بود خجالت کشیدم الانم گوشت چرخکرده مخلوط کیلو ۳۰۰تومن

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
بادمجون سرخ کردنش سخته  مرغ چقدرکافیه واسه زرشک پلو

من خودم رستورانیم شوهرمم کشتارگاهه مرغ .برای ۱۰۰نفر زرشک پلو ۲۵عدد مرغ ۱۵۰۰گرمی لازم ک هزینش میشه ۳میلیون فقط مرغ میشه ۱ کیسه برنجم لازم داری واسه ۱۰۰نفر

کم نیست ۳کیلو 

اگه میخوای سنگدون یا سویا قاطی نکنی ۵کیلو بزن

من خودم رستورانیم شوهرمم کشتارگاهه مرغ .برای ۱۰۰نفر زرشک پلو ۲۵عدد مرغ ۱۵۰۰گرمی لازم ک هزینش میشه ۳م ...

به نظرم خوبه 

کاش بدونم زرشک پلوباصرفه تره یاقورمه سبزی چون قورمه سبزی آسون تره 

به نظرم خوبه  کاش بدونم زرشک پلوباصرفه تره یاقورمه سبزی چون قورمه سبزی آسون تره

گوشت واسه قرمه هر ۱کیلو واسه ۱۵نفره تقریبا ۷کیلو گوشت میخوای حالا گوساله بزن ک اب نشه از فروشگاه جانبو بخر ک بصرفه تره.

به نظرم خوبه  کاش بدونم زرشک پلوباصرفه تره یاقورمه سبزی چون قورمه سبزی آسون تره

۲تا۳کیلو لوبیامیخوای ۱۵کیلو سبزی بخر سرخ کن اگر سرخ شده اماده میخوای نصف درنظر بگیر