2777
2789
عنوان

FSHپایین درمردان

721 بازدید | 21 پست

سلام دوستان fshشوهرم 0،95هست درحالیکه نرمااش از1.5تا12.4بایدباشه

Lhهم 2.95هست که رنج نرمالش از1.7تا8.6

تستسترون هم 5،05هست رنج نرمالش 2.4تا9.5

تواینافقط fshپایینه میخواستم بدونم اگرپایین باشه برادرمانش داهی هست؟یااینکه این فاکتوربتنهایی ارزش نداره بابقیه فاکتورابایدسنجیده بشه کسی اطلاعی داره راهنماییم کنه ممنون میشم 

وخدایی که بشدت کافیست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ستاره جان fshمگه مربدط به هورمونای مردانه نیس؟من TSHرونگفتماFSHوLHاینامنظورمه 

عزیزم عذر میخوام من یه لحظه با تی اس اچ اشتباه کردم . چون خودم کم کاریه تیرویید دارم . یه لحظه اشتباه کردم

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
این هورمونا برای تولید اسپرم اگه در حال اقدامی حتما باید یه آزمایش بده چون یکم fsh پایینه ممکنه اسپر ...

ممنون گلم درمانش چیه شمامیدونی؟درحال اقدام نیستم ولی اگه خدابخوادتصمیم داشتم دوسه ماه اینده اقدام کنم ولی مثل اینکه مشکلی هست

وخدایی که بشدت کافیست

عزیزم.

Fsh باعث تولید اسپرم از بیضه ها میشه.

البته باید با سایر فاکتورها سنجیده بشه.بهتره ب پزشکت نشون بدی.شاید نیاز باشه دوباره تکرارش کنی

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
ممنون گلم درمانش چیه شمامیدونی؟درحال اقدام نیستم ولی اگه خدابخوادتصمیم داشتم دوسه ماه اینده اقدام کن ...

آره عزیزم این آزمایش به تنهایی نشون نمیده باید آزمایش اسپرم بده درمانش بستگی به وضعیت اسپرم داره عزیزم الان دیگه واسه همه چی یه درمانی هس خیالت راحت😊

خدایا...شکرت😍

عزیزم fsh فقط مختص مردها نیست .

من خودم چون تنبلی تخمدان دارم . بارها تست fsh دادم . این یه هورمونه که در اقایون تولید اسپرم میکنه و در خانوما تخمدان رو فعال میکنه . همسر شما هم باید تحت نظر پزشک مشکلشون رو حل کنن

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
عزیزم fsh فقط مختص مردها نیست . من خودم چون تنبلی تخمدان دارم . بارها تست fsh دادم . این یه هورمونه ...

ستاره جون میدونم خودمم دادم برامن نرمال بودولی اخه مامشکلی نداشتیم دفعه اولم سرسه ماه باردارشدم نمیدونم چراپایین زده حالاببریم دکترغددببینه ببینیم چی میگه 

وخدایی که بشدت کافیست
این هورمونا برای تولید اسپرم اگه در حال اقدامی حتما باید یه آزمایش بده چون یکم fsh پایینه ممکنه اسپر ...

ممنون من ازمایشگاه خیلی معروفی نرفتم بدنیس ولی خیلیم درجه یک نیس ممکنه براتاییدش بازبایدبهمون ازمایشگاه برم یانه جای دیگه هم میشه اخه اکثرابرامقایسه بازمیفرستن همون ازمایشگاه اولی

وخدایی که بشدت کافیست