2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه😭

100 بازدید | 12 پست

بچه ها از بچگی‌ دستام همیشه عرق میکنه دکتر هم رفتم آزمایش دادم گفت چیزی نیست ولی واقعا خسته شدم دیگه 

شما خودتون یا اطرافیانتون اینطوری نیستید؟ 

من از جنگ و دعوا خوشم نمیاد دوست دارم با همه دوست باشم🙂❤️                                                               💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هستم، شدیده باهاش کنار اومدم

وای خیلی بده من بعضی وقتا دیگه گریه میکنم

من از جنگ و دعوا خوشم نمیاد دوست دارم با همه دوست باشم🙂❤️                                                               💫

وای خیلی بده من بعضی وقتا دیگه گریه میکنم

آره، من موقع ازدواج خیلی معذب بودم، اما خوشبختانه همسرم عادی رفتار کرد من هم دیگه بی خیال شدم.

از دیت دادن هم متنفرم، اما خوب نمیشه، نشانه بی ادبیه

سلام بخشیش ذهنی و بخشیش جسمیه  از نظر روحی به خودت با مشاور کمک کن  و میتونی دکتر بری بو ...

عزیزم نمیدونی چه دکتری باید بری برای این کار؟

من دیدم کلینیک های زیبایی بوتاکس کف دست واسه عرق انجام میدن ولی قبلش را نمیدونم 

مرسی عزیزم