2821
2789
عنوان

خسته شدم دیگه😭

100 بازدید | 12 پست

بچه ها از بچگی‌ دستام همیشه عرق میکنه دکتر هم رفتم آزمایش دادم گفت چیزی نیست ولی واقعا خسته شدم دیگه 

شما خودتون یا اطرافیانتون اینطوری نیستید؟ 

من از جنگ و دعوا خوشم نمیاد دوست دارم با همه دوست باشم🙂❤️                                                               💫

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من هستم، شدیده باهاش کنار اومدم

وای خیلی بده من بعضی وقتا دیگه گریه میکنم

من از جنگ و دعوا خوشم نمیاد دوست دارم با همه دوست باشم🙂❤️                                                               💫

وای خیلی بده من بعضی وقتا دیگه گریه میکنم

آره، من موقع ازدواج خیلی معذب بودم، اما خوشبختانه همسرم عادی رفتار کرد من هم دیگه بی خیال شدم.

از دیت دادن هم متنفرم، اما خوب نمیشه، نشانه بی ادبیه

سلام بخشیش ذهنی و بخشیش جسمیه  از نظر روحی به خودت با مشاور کمک کن  و میتونی دکتر بری بو ...

عزیزم نمیدونی چه دکتری باید بری برای این کار؟

من دیدم کلینیک های زیبایی بوتاکس کف دست واسه عرق انجام میدن ولی قبلش را نمیدونم 

مرسی عزیزم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 21 ساعت پیش
2791
2779
2792