2777
2789

اگر به دلت افتاده حتمااا برو😍

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله سفرتون به سلامت باشه و نیت قلبیتون با خواست خدا 

هم سو 

التماس دعا 🤲✨

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

تجربه که نداشتم نرفتم برو دعا کن برامون برای همه امام حسین دست رد به سینه ات نمیزنه بابابزرگ شوهرم وقتی رفت چون من باردار نمی‌شدم دعا کرده بود حامله بشم هنوز از کربلا نیومده بودن رفتم آزمایش مثبت بود 

دعا کن برام دعا کن خدا از این مخمصه ای که افتادم توش نجاتم بده یه راهی برای طلاق جلو پام بذاره دعا کن

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
اگر به دلت افتاده حتمااا برو😍

راستش من اصلا ادمی نبودم که برم کربلا یعنی میگفتم مگه دیونم برم کربلا و کلا اعتقاد نداشتم تا اینکه ی مشکلی برام پیش اومد خیلی دعا کردم چهل روز زیارت عاشورا خوندم ی بارم تو این چهل روز خواب دیدم روی ی لوح سنگی اسم امام حسین نوشته شده 

حاجتم براورده نشده ولی خیلی اتفاقی سفر کربلا دعوت شدم  

چشم دعا می کنم بهترین اتفاق ممکن براتون اتفاق بیفته

ممنونم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
ممنون عزیزم برام دعا کنید 

ب منم دعاکن

ازدواجم

خیلی تواذیتم

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒