2777
2789
عنوان

حمله عصبی

88 بازدید | 14 پست

من یک سالی هست مدام حمله عصبی بهم دست میده و دستام خیلی میلرزه و اینکه اضطراب اجتماعی و وسواس فکری شدید پیدا کردم  وهمش با خودم درگیرم و ناخودآگاه ذهنم درگیر افکار منفی میشه  جوری که زندگیم بدجور از کنترل خارج شده😢کسی هست مثل من این مشکلات رو داشته باشه؟؟

.............

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راهش فقط داروعه بعدش‌روان درمانی.درکنارهم.خوب‌میشی نترس گلم

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
تا الان دارو هایی که دکترا تجویز کردن اثری برام نداشتن

دارو مسائل روحی رو خوب نمیکنه خیالت راحت فقط خودت میتونی خودت خوب کنی

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
تا الان دارو هایی که دکترا تجویز کردن اثری برام نداشتن

پس دکترتو عوض کن.من بعد سه بار عوض کردن خوب شدم.و اینکه حتما رواندرمانی باید باشه.۵۰درصدش فقط داروعه

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
منم همینطورم صبا با استرس از خواب بیدار میشم داروهم میخورم فقط افسرده ترم میکنن

منم همینطور .داروهای که میخورم اصلا روم اثری نداشتن فقط خوابم زیاد شده😐

.............
منم همینطور .داروهای که میخورم اصلا روم اثری نداشتن فقط خوابم زیاد شده😐

باید ب دکترت بگی خوابت زیاد شده تااون قرصی ک خوابتو زیاد کزد قطع کنه یاجایگزین کنه.یا بیین کدوم قرص یهو چاقت کرده.من اهوازم

منم اهوازم

برو دکترمصباح.عالیه