2777
2789
عنوان

شما انقدر به خودتون سخت میگیرید؟

608 بازدید | 45 پست

دیروز از هفتو نیم صبح ک رفتم سرکار تا امروز ۹صبح رسیدم خونه،  یه دوساعت خوابیدم، بعد پاشدم خونه تمیز کردم و قورمه سبزی پختم(همسرم بعد دو هفته داره میاد) گفتم خونه تمیز باشه ی غذای خوبیم بخوره،  بعد دوباره هفت شب باید برم کار تا فردا هشت صبح،  همسرمم نمیبینمش امشب، دیر میرسه وقتی میاد منم سرکارم،  

مامانم میگه خودتو از پا میندازی اینجوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر یک روز در ماه باشه مشکلی نیست

ولی اگر برنامه هر روزته اشتباهه

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

ولی من دوست دارم از خود گذشتگی کنم، نمیدونم اینکارم درسته با نه، شوهرمم از قبل بهم سپرد ک شام درست نکن تخم مرغ میخورم ولی دلم نیومد حس میکنم حالا ک خانم خونه شدم باید از خودگذشتگی داشتع باشم

عزیزم اینطوری فکر نمی کنی رابطه تون سرد میشه

خیلی از هم دورید کم همدیگه رو می‌بینید

بله دارید به خودتون سخت میگیرید زندگی تون خدای نکرده لطمه میببنه

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

راست میگه

شغل خانوم اینطوری باشه خوب نیس

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

عزیزم اینطوری فکر نمی کنی رابطه تون سرد میشه خیلی از هم دورید کم همدیگه رو می‌بینید بله دارید به خ ...

خب من همسرم شغلشون شهر دیگه است، کلا دو هفته دوریم. منم کار خودمو دارم نمیتونم قید سرکار رفتنمو بزنم

2790
2778
2791
2779
2792