2777
2789
عنوان

بفروشیمش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 26 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم انگار عادت کرده...هی..دست رو دلم نزار.چقد غصه خوردم سر این موضوع.الان بی خیال شدم.میگم بزار ...

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
انباری چیزی نداری؟یا مثلا خونه مامانت یا مادرشوهرت انباری پارکینگی جایی بذارین بعدا که پسرت بزرگتر ش ...

حالا پسرمم تخت داره و رو زمین میخوابه..اینکه اعصابمو خورد میکنه ینه که تو خونه هفتاد متری این همه تخت هست و ما هر کدوم یه ور رو زمین میخوابیم.شوهرم فقط به راحتیش فکر میکنه...هر کی ببینه خندش میگیره از وضع ما

حالا پسرمم تخت داره و رو زمین میخوابه..اینکه اعصابمو خورد میکنه ینه که تو خونه هفتاد متری این همه تخ ...

پس بفروش واسه چي جاتو تنگ كردي

در صمن پسرتون شمارو ديده بدعادت شده

چرا خیلییی..باهاشم حرف زدم..ولی بیشتر کش بدم غروری برام نمیمونه...وقتی اون براش مهم نیس من چکار کنم ...

بحث ارور مطرح نيست تو اين شرايط،بايد به خواسته هم احترام بزاريد،احساس ارامش از كنار هم بودن رو اينجوري از دست ميدين،حيفه

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
حالا پسرمم تخت داره و رو زمین میخوابه..اینکه اعصابمو خورد میکنه ینه که تو خونه هفتاد متری این همه تخ ...

خیلیا اینطورین..من خیلیارو دیدم...

یه مدت که تختو جمع کنی بعد دوسال براتون جذابیت داره