سلام.الان سه سالی میشه رو تخت دو نفرمون نمیخوابیم.کلن شش شاله ازدواج کردیم.شوهرم قدش بلنده میگه راحت نیستم.منم پیش پسرم میخوابم تو حال.اونم تو اتاق پسرم میخوابه که فقط یه نفر جا میشه.حالا من میگم اگه تخت مونو بفروشیم بده؟بعدا پشیمون میشم؟جامون باز میشه بهتر نیست؟
من هر وقت شوهرم قهر می کنه پتوشو بر می داره می ره یه اتاق دیگه منم بالشتمو می ذارم وسط تخت دونفره دوتا بالشتم می ذارم بغلم خیلی هم حال می ده. تازه می فمه نباشه جام خیلی هم بازه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم انگار عادت کرده...هی..دست رو دلم نزار.چقد غصه خوردم سر این موضوع.الان بی خیال شدم.میگم بزار ...
فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
انباری چیزی نداری؟یا مثلا خونه مامانت یا مادرشوهرت انباری پارکینگی جایی بذارین بعدا که پسرت بزرگتر ش ...
حالا پسرمم تخت داره و رو زمین میخوابه..اینکه اعصابمو خورد میکنه ینه که تو خونه هفتاد متری این همه تخت هست و ما هر کدوم یه ور رو زمین میخوابیم.شوهرم فقط به راحتیش فکر میکنه...هر کی ببینه خندش میگیره از وضع ما