2789
عنوان

گلو درد مزمن

119 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها خوبید؟من تقریبا۲۰روز پیش واسه عفونت دندون دوتا پنی سیلین زدم  تست دادم حساسیت نداشتم اما بعدش دیدم سرفم گرفته چند روزی سرفه داشتم خیلی شدید بعدش کم شد دوبار انبه خوردم دیدم بعد خوردن انبه گلو درد شدیدی میگیرم ک میخام خفه شم دیگ نخوردم اما الان نزدیک ی هفتع هست ن انبه خوردم ن چیزی اما گلو درده میاد و میره دیروز ک اینقددر شدید بود واقعا حس کردم میخام خفه شم دوبارم رفتم دکتر میگ عفونت نیست و التهابه و آلرژی گاهی خوبم گاهی نه،کسی علتشو میدونه؟اولین بارع این مدل گلو دردو تجربع میکنم بتظرتون از واکنش های تاخیری پنی سیلینه یا همون انبه،چرا تموم نمیشه چن تا داروم میخورم چندان فایدع ای نداشته فقط دلم میخاد بدونم علت اصلیش چیع

منم همینجور شدم قرص میخوردمم خوب نشدم  رفتم دکتر چنتا دارو گیاهی برام نوشت خوب شدم

کی اینطوری شدین؟چقد طول کشید؟بخدا دیروز ب حدی درد میکرد انگار با مشت زده بودن تو حلقم هیچ علائم دیگه ای کنارش ندارم فقط همین گلومه میترسم خوب نشم.داروهاتون چی بود

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دو سه هفته طول کشید

منم شروعش مث ی سرماخوری جزیی بود بعدش این گلو درده اومد واقعا فکرمو ریخته بهم میگم خدایا این دیگ چ مدلشه همینک نمیدونم علت اصلیش چیه بده