2777
2789
عنوان

مادر شوهر 😮‍💨😮‍💨

362 بازدید | 18 پست

چهل روزه عروسی کردم مادر شوهرم هر موقع میرم خونشون ی متلکی حرفی میپرونه اعصابم رو‌ خورد می‌کنه اینم بگم مادر شوهرم خودش دعوت می‌کنه ک میریم به همسرم گفتم هر چی کمتر منو ببری خونه مامانت حال بهتر و زندگی بهتری خواهم داشت همسرم گفت من زورت نمیکنم بیایی هر موقع دوس نداشتی نیا ولی من خودم باید برم سر بزنم نسبت به پدر و مادرم وظیفه دارم خیلی ناراحت شدم من گفتم دو هفته یکبار بریم ی چایی بخوریم بلند بشیم 

اینم بگم مادر همسرم  خیلی زن بدجنسی هست خود همسرم هم قبول داره ولی میگه پدر و مادرم آتیش هم باشند من باید هفته ای ی بار برم سر بزنم.

بنظرتون باید چکار کنم ؟

جای من بودید چکار می‌کردید ؟

ممنون میشم راهنماییم کنید 🙏💖

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو نرو چیکار اون داری منم مشکل تو دارم نمیرم خودش میره

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

تو نرو دستور هم نده تا مثل مادر شوهرت نشی

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

منکه جای تو بودم نرفتم سه ماه بعد عروسیم شر به پا کرد تو دعوا پوست صورتش خراشید از شوهرم شکایت کرد هنوزم پس نگرفته ولی شوهرم میره اصلا هم کاریش ندارم مادرشه ولی من نمیرم

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..