2777
2789
عنوان

مادر شوهر 😮‍💨😮‍💨

405 بازدید | 18 پست

چهل روزه عروسی کردم مادر شوهرم هر موقع میرم خونشون ی متلکی حرفی میپرونه اعصابم رو‌ خورد می‌کنه اینم بگم مادر شوهرم خودش دعوت می‌کنه ک میریم به همسرم گفتم هر چی کمتر منو ببری خونه مامانت حال بهتر و زندگی بهتری خواهم داشت همسرم گفت من زورت نمیکنم بیایی هر موقع دوس نداشتی نیا ولی من خودم باید برم سر بزنم نسبت به پدر و مادرم وظیفه دارم خیلی ناراحت شدم من گفتم دو هفته یکبار بریم ی چایی بخوریم بلند بشیم 

اینم بگم مادر همسرم  خیلی زن بدجنسی هست خود همسرم هم قبول داره ولی میگه پدر و مادرم آتیش هم باشند من باید هفته ای ی بار برم سر بزنم.

بنظرتون باید چکار کنم ؟

جای من بودید چکار می‌کردید ؟

ممنون میشم راهنماییم کنید 🙏💖

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو نرو چیکار اون داری منم مشکل تو دارم نمیرم خودش میره

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

منکه جای تو بودم نرفتم سه ماه بعد عروسیم شر به پا کرد تو دعوا پوست صورتش خراشید از شوهرم شکایت کرد هنوزم پس نگرفته ولی شوهرم میره اصلا هم کاریش ندارم مادرشه ولی من نمیرم

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..