2777
2789
عنوان

مشکل DFIهمسرم...

3003 بازدید | 33 پست

بعد ۳ سال اقدام برای بچه دار شدن

و کلی دکتر و رفتن و نتیجه دوتا سقط مکرر

اقای شوهر راضی شد ک ازمایش بده

و حالا فهمیدم همسرم مشکل شکستگی اسپرم داره

و درصدش هم کم نیست ۶۰درصده

انگاری ی باری رو از رو دوشم دراوردن احساس راحتی میکنم ک مشکل از من نبوده

از ی طرف هم برا شوهرم خب ناراحتم ولی واقعا الان احساس راحتی میکنم  

واقعا این مدت عذاب کشیدم و دلم برا شوهرم میسوخت و بماند ک خانواده شوهرم هم هرجا نشستن گفتن سقط داشته....

از طرفی هم شوهرم فعلا نرفته ببینه منشا این مشکلش چیه

همون اول باید جفتتون آزمایش میدادین

خداراشکر یکم حرف و حدیث شنیدنت کم میشه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۷ سالم بود ک ازدواج کرده بودم ماه اولی ک اقدام کردم باردار نشدم.  شنیدم ک  مادرهمسرم و خواهرش پشت سرم گفته بودن خداکنه مشکل از همسر من نباشه بتونیم براش زن بگیریم ـ فک کن فقد با یکماه جلوگیری نکردن ـ ماه بعدیش باردار شدم 

هعی چقد با این حرفشون من شکستم

کاربری دستِ دونفره 🌹
همون اول باید جفتتون آزمایش میدادین خداراشکر یکم حرف و حدیث شنیدنت کم میشه

اره بخدا انگاری از زیر اوار درم اوردن  احساس سبکی و راحتی میکنم واقعا معنای ازادی رو باتمام وجودم حس میکنم اخه

شوهرم فرزند ارشد خانوادست و برادر خواهراش بچه دارن و این مدت عذاب میکشیدم  هرجا هم میرفتم طعنه میشنیدم

نگران نباشید چیز خاصی نیست اسپرم هاشو بگید یه مدت تو گچ نگه دارن درست میشه ایشالا اگر نشد نهایتاً ا ...

مغز کج و کوله شما بیشتر نیاز به گچ و پلاتین داره. با بودن آقایون در این سایت هیچ‌مشکلی ندارم ، ولی برای اولین بار چقدر حالم بهم خورد از یه به اصطلاح آقا که در چه حد میتونه بیمار و خاله زنک باشه که بیاد اینجا از نظر خودش نمک افشانی کنه🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢

نگران نباشید چیز خاصی نیست اسپرم هاشو بگید یه مدت تو گچ نگه دارن درست میشه ایشالا اگر نشد نهایتاً ا ...

مردک احمق

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

متاسفم براتون ک از ی مشکل بزرگ ی شوخی بی مزه برا خودتون درست میکنید. امیدوارم کارما براتون پیش نیاد

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

۱۷ سالم بود ک ازدواج کرده بودم ماه اولی ک اقدام کردم باردار نشدم.  شنیدم ک  مادرهمسرم و خو ...

چرا بهشون نگفتی؟ادم چقد میتونه بد ذات باشه اخه

من از اینه خانواده شوهرم بدم میاد ک همه جا رو پر کردن فلانی دوتا سقط داشته این بین شوهرمم گاهی طعنه میزد زنای مردم ب راحتی باردار میشن و من باید از این دکتر ب اون دکتر برم

اینه اونم فکر میکرد مشکل از منه 

دکتر اشغالم هرچی میگفتم برا شوهرم ازمایش بنویس میگفت نه باید ۳ تا سقط داشته باشی ک بنویسم 

مغز کج و کوله شما بیشتر نیاز به گچ و پلاتین داره. با بودن آقایون در این سایت هیچ‌مشکلی ندارم ، ولی ب ...

ناراحت نشید

بهش میگن کمدی سیاه یا دارک کمدی...یه راه و مکانیسم دفاعی مغز برای فرار و پرت کردن حواس از تلاطم های دنیای اطرافه 

ناراحت نشید بهش میگن کمدی سیاه یا دارک کمدی...یه راه و مکانیسم دفاعی مغز برای فرار و پرت کردن حواس ...

شما لازم نکرده دارک کمدی سایت بشی.‌اول برو شعورتو ببر بالا که شوخی و طنز به هر نحو و صورتی هم که باشه وقت و مکان خاص خودشو داره نه هرجا و هروقت دلمون خواست. 

سلام گلم علت سقط های خودت چی بود???

مشکل dfiهمسرم 

خودم خداروشور مشکلی نداشتم این مدت فقط تقویتی میخوردم چند بارم قرص هرمونی مصرف کردم یا امپول ازادسازی تخمک زدم درصورتی ک مشکل ما ی چیز دیگه بود