2777
2789
عنوان

کنکور 1404

500 بازدید | 13 پست

واییی ی عالمه استرس گرفتم وسط امتحانا 

زمانش رو اعلام کرد سنجش، بازم دو مرحله اس 🥺😓

یعنی میتونم رتبه خوبی بگیرم.... 

پایه ام امسال خیلی ضعیف شد

اصلا نمیدونم باید تابستون چی کار کنم

راهنمای خوبی ندارم

لطفا اگه قبول شدین، پشت کنکوری هستین با دوازدهمی منو راهنمایی کنید، اگه بر می گشتید تابستون دوازدهم چی کار می کردید

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

اگه پشت کنکوری هستی که تو این بیست روز صد خودتو بزار ببین چی میشه 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از تابستون نهایت استفاده رو بکن وگرنه کارت سخت میشه

نمیدونم دقیقا باید چی کار کنم

دهم و یازدهم رو بخونم؟ چطوری جمع کنم؟ 

یا دوازدهم رو بخونم 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

تاریخش کی شد؟

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉

اگه پشت کنکوری هستی که تو این بیست روز صد خودتو بزار ببین چی میشه 

نه امسال میرم دوازدهم 

پایه چندمی بگو تا بهت بگم  من یه مدت مشاور بودم میتونی بهم اعتماد کنی

یازدهم هستم الان 

وای واقعا، ممنون میشم 

خیلی بلاتکلیفم 

یازدهم هستم الان  وای واقعا، ممنون میشم  خیلی بلاتکلیفم

کدوم پایه رو ضعیف تری دهم یا یازدهم؟

بیشترین ساعت مطالعه ای که تا حالا داشتی چقدر بوده؟

عادت به بیداری صبح و پشت میز نشستن  و با برنامه خوندن داری یا نه؟

اینا رو بگو بهتر بشناسمت

کدوم پایه رو ضعیف تری دهم یا یازدهم؟ بیشترین ساعت مطالعه ای که تا حالا داشتی چقدر بوده؟ عادت به بی ...

میتونم درخواست دوستی بدم؟ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز