الهی عزیزم 😍 ان شاءالله به سلامتی بغلش بگیری واقعا بچه از همه چیز مهم تره شرایط ...
برای آرامش دل خودت برای جاریت دعا کن بچه دار بشه تاثر دعاها به خودت برمیگرده باعث آرامشت میشه
این حالتا مال تغییرات هورمونی هم هست
ی مدت به این فکر میکردم همه همکارام استخدام شدن جز من ک همش دنبال بچه بودم . اما کم کم کنار امدم . چون زندگی چندتاشونو دارم میبینم ک اونام چیزایی تو زندگی شون میخوان و بهش نرسیدن
منم دیروز همش دلم میخواست گریه کنم کسل بود حوصله هیشکی رو نداشتم اما چند ساعت بعدش خوب شدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای آرامش دل خودت برای جاریت دعا کن بچه دار بشه تاثر دعاها به خودت برمیگرده باعث آرامشت میشه ...
دقیقا همینطوره
همسرم هم فهمید من خیلی داغونم
دوساعته نشست باهام حرف زد
که مطمئن باش اونم یه چیزی تو زندگیش کم داره
براش دعا کن به خواستش برسه
همش از داشتهامون حرف میزد
عزیزم ان شاءالله شما هم به خواسته هات میرسی
وبه سلامتی نی نیتو بغل بگیری 😘
خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
بله درسته ما فقط داشته های دیگران میبینیم حسرت میخوریم درصورتی ک اونام از نداشته های خودشون ناراحتن ...
فدات بشم عزیزم
همچنین نی نی خوشکل شما
مرسی که برام وقت گذاشتی😘🌸❤
خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘