خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
الهی ناراحت نباش شاید اونم به تو حسادت کنه اما بروز نده مطمئن باش خیر و صلاح ت همین بو ...
فدات مهربون
خواهرمم همینو میگه
از بس ناراحتم دلم گریه میخواد از خودم متنفرم
اینقد خودخواهم😢
۳۰سالمه
آدمک جان اونم آرزوی نینی تورو داره😄 خوشحال باش بعدشم در هر زمانی میتونی موفق باشی
فدات بشم
ممنون که بهم دلگرمی میدین
آره اونم نی نی میخواد فعلا شرایطشو نداره
من میگم محاله من بتونم یه روزی معلم بشم😢
دلم اینقد تنگ میشه
نمیدونم تغییر هورمونی هست چیه
حالت میفهمم منم وقتی باردار شدم شرایط برای کارم فراهم شد اما خب من بعد ۷ سال باردار شدم منم اوایل خیلی ناراحت شدم چرا تو این شرایط باردار شدم پیشرفتم برای خودم مهم میدونستم اما بعد یاد شبا و روزایی افتاد ک چقد دعا کردم چقد از حرف بقیه ناراحت میشدم
گفتم من دنبال این بودم ک مامان بشم بلاخره شدم پس نباید حسرت کارم بخورم فداسرم شاید بعد تولد بچه ها کار بهتری پیدا کردم ادم از آینده خودش خبر نداره
اره عزیزم حالت میفهمم منم وقتی باردار شدم شرایط برای کارم فراهم شد اما خب من بعد ۷ سال باردار ...
الهی عزیزم 😍
ان شاءالله به سلامتی بغلش بگیری
واقعا بچه از همه چیز مهم تره شرایط کاری بازم هست
خداروشکر دهن اونایی که اینقد حرف مفت زدن بسته شده
دیشب الکی با همسرم دعوا کردم
از روزی که فهمیدم استخدام شده دلم پر غصه شده
خدا شاهده دوست ندارم این رفتارمو
عزیزم نگران نباش مطمئن باش بعد تولد فرزندت به خواستت میرسی میگن آموزش پرورش تا ۴۰ سال نیرو میگیره&nb ...
مرسی عزیزم که باهام حرف زدی تا آروم بشم ❤🌸
ان شاءالله منم تلاش خودمو میکنم