2777
2789
عنوان

سقط

137 بازدید | 10 پست

سلام خانوما.من دوتا بچه دوونیمساله و چهارونیم ساله دارم.شوهرم راننده هست و اکثر اوقات نیست و من غریب هستم ازخانوادمم دور هستم.خانواده همسرم پیشم هستن ولی فرهنگامون فرق داره از اول باهام سازش نداشتن کلا درحدسلام علیک رابطه داریم.بچه هامو خودم تنهایی بزرگشون کردم و کلی زحمت کشیدم هنوزم که هنوزه کلی وقت براشون می‌زارم دربست دراختیاره اوناهستم.ازدیروز متوجه شدم باردارم.یه دلم میگه نگهش دارم یه دلم میگه سقط کنم.ولی عذاب وجدان منو می‌کشه.شوهرم آدم خوبیه وضعمون هم خوبه؛اونم مثله من دودل هست.ماقصدداشتیم سال بعدرژیم بگیرم  ای یو ای کنم و یه پسر بیارم تا از هردو دخترو پسر داشته باشم.ولیاین یهویی شد.میترسم اینجا بهمون تیکه بندازن  تویه ساختمون هستیم و مدام جنگ اعصاب داریم.اصلا تحملشونو ندارم بیخودی ب من و همسرم و بچه هام گیر میده.میترسم سرایت بچه تیکه بندازم و ترحم الکی داشته باشند منم دیوونه بشم کلا فضای خونه متشنج بشه.از طرفی هم ازعوارض سقط و عذابش و گناهش میترسم

گناهش که گناه قتله 

و تو چه میدونی که این یکی دختره یا پسر 

پس الکی خودتو جهنمی نکن 

هدیه خدا رو بهش پس ندی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گناهش که گناه قتله  و تو چه میدونی که این یکی دختره یا پسر  پس الکی خودتو جهنمی نکن  ...

همین منو کلافه کرده فکرش منو دیوونه کرده فک کن الان ب مادر شوهرم میگم حامله هستم نمی‌دونم چیکار کنم میگه همونکه جاریست پسر آورد توهم زود حامله شدی.مواظب باش این یکی دختر نباشه پسر بیار.ب جاریم و خواهر شوهرم گفته اونا میگن دختره دیگه واسه چی همش میزایی.نه میتونم سقط کنم نه ...

سقط اصلا، عذاب وجدان شدید میگیری بقیه زندگیت زهرمار میشه، نکن اینکارو، وقتی شده تموم شده رفته دیگه&n ...

آره خودمو خوب میشناسم روانی میشم افسرده میشم.میترسیم اینم دختر بشه ازاونور حرفا و نگاه‌های این مادرشوهر و جاری و خواهر شوهر هم عذابمون بده.دوتادختردارم کلی حرف میشنوم

همین منو کلافه کرده فکرش منو دیوونه کرده فک کن الان ب مادر شوهرم میگم حامله هستم نمی‌دونم چیکار کنم ...

چقدر بیشعور و نفهمن 

بگو هرچی که باشه روی سرم میزارمش 

دختر و پسرش فرقی نداره

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

آره خودمو خوب میشناسم روانی میشم افسرده میشم.میترسیم اینم دختر بشه ازاونور حرفا و نگاه‌های این مادرش ...

درکت میکنم کاملااااا، نذر کن اسمشو محمد یا علی بزاری، میگن تا ۴۰ روز ناشتا روی بادوم سوره یس بخون فوت کن بخور ، من انجام ندادم مطمئن نیستم ولی انشالله که پسر باشه

چقدر بیشعور و نفهمن  بگو هرچی که باشه روی سرم میزارمش  دختر و پسرش فرقی نداره

اصلا باهم رابطه نداریم والا سریه چیزای بیخودی برام حرف درمیان و مسخرم میکنن.همیشه تنهام با دخترام.اونا جمع میشن پایین و کلی ازم حرف میزنن منو میبینن تیکه بارم میکنن.یک درصد هم حرفاشون و کارهاشون برام مهم نیست.درظاهر اصلا تحویل نمی‌گیرم ولی توی خودم غوغا هست عصبی میشم جو خونمو بهم میزنم بچه ها هم عصبی میشن.ب خاطر همین ب سقط فکر میکردم ولی سقط روهم اصلا نمیتونم تحمل کنم

آره خودمو خوب میشناسم روانی میشم افسرده میشم.میترسیم اینم دختر بشه ازاونور حرفا و نگاه‌های این مادرش ...

سلام 

یه خاطره و تجربه تلخ دارم 

که دوست دارم اینجا بگم تا کسی اشتباه منو تکرار نکنه ❌❌

حدود ۸ سال پیش خواهر بزرگم برای سومین بار باردار شد 

دوتا دختر داشت و دوست داشت سومی حتمااااااا پسر باشه 

فکر کنم اوائل چهار ماهگی بود که به من زنگ زد گفت بیا بریم برای تعیین جنسیت ، که ببینم بچم پسره یا نه 

من اون موقع تازه ماشین خریده بودم 

گفتم باشه ، باهم رفتیم و سونو داد و گفتن دختره........خواهرم تا خود خونه گریه کرد 💔

چند روز بعد دوباره زنگ زد گفت بیا منو ببر دکتر 

یه ماما پیدا کردم که غیر قانونی سقط میکنه 

اولش گفتم : نکن گناه میکنی 

ولی گفت نصیحتم نکن ، خودم و شوهرم تصمیممون رو گرفتیم 

خلاصه دیدم حرفم روش اثر نداره 

رفتم دنبالش و رفتیم پیش اون ماما و سقط انجااام شد 😔😔😔

که ای کاش بیشتر به خواهرم اصرار میکردم که صرف نظر کنه و پشیمون بشه 

بعد اون یک دفعه انگار تو زندگی منو خواهرم طوفان شد 

شوهرمن که کلا از کار بیکار شد و حدود دوسال روزی مون قطع شد 

شوهره خواهرمم یه شکست مالی بزرگ خورد 

دوسال تمام زندگی دوتامون پر از چالش و مشکل و بدبختی شد 

بعد دوسال انگار به خودم آمدم و فهمیدم این عذاب کشتن یه بچه بی گناه بود 

خيلی استغفار کردم ، بارها توبه کردم و از خدا طلب بخشش کردم 

دوباره خدا در رحمتش رو به روی زندگیم باز کرد و رزق و روزی مون خوب شد 

اما هنوووووز نمیدونم خدا منو به خاطر گناهم بخشیده یا نه 😭

برام دعا کنید خدا از سر تقصیرم بگذره( نماز استغفار و نماز جعفر طیار خوندم ، برای طلب بخشش)

ولی اگر کسی نماز یا دعایی سراغ داره بگه بخونم که خدا منو ببخشه😭😭

سقط جنین یا بهتر بگم ( قتل یک انسان بی گناه) به شدت فقر میاره ، اینو واقعا تجربه کردم 

امیدوارم یک نفر پیام منو ب خونه و از این کار منصرف بشه

(( تجربه یک خانم 👆👆 ))

کاربر آقا هستم ، لطقا از بعضی از کلمات در جواب استفاده نفرمایید