2777
2789
عنوان

خسیس ترین ادم!!!!!

183 بازدید | 22 پست

خسیس ترین ادمی ک دیدین کی بوده و چی دیدین ازش ؟؟؟

من ینفرو میشناسم با دستمال کاغذی دستاشو خشک میکنه میزاره خشک شه برا دفعه بعد

سیب زمینی رو پوستاشو میتراشه میگه حیفه 😐😐

یبار رفتیم خونه یکی از فامیلامون شوهرش رفته بود ازنونوایی نون بگیره تا نون اورد خانومش مثل فنر پرید از جاش نونارو گرفت از دست شوهرش بدو بدو رفت تو کمد دیواری قایم کرد میگفت اگه بچهام ببینن همه رو میخورن مجبورم قایم کنم از دست بچهام😂😂😐😐😑😑

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

اون دستمال رو کار ندارم ولی اگه قرار نیست بچه ها نون بخورن کی باید بخوره 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون دستمال رو کار ندارم ولی اگه قرار نیست بچه ها نون بخورن کی باید بخوره 

والا

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
چیکار میکنه؟

چیزی نمیخوره، خرج نمیکنه، راضی نیس کسی بره خونش یه لیوان آب بخوره.اگه مجبور بشه برای چیزی پول بده قلبش درد میگیره

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

😂😂🤣🤣

مامان بابای شوهرم

شورشو در اوردن

مدام اینور اونور خودشونو شام ناهار میندازن که مواد غذایی نخرن

جایی بخوان برن آویزون کسی میشن که با ماشین طرف برن ماشین اینا بنزین مصرف نکنه

با کسی جایی برن میگن عه کارت نیوردیم ما😑

خریدای خونشونو سعی میکردن به هر نحوی پسرشون براشون بخره!

مهمون خونشون بره انقد کم غذا میزارن که آدم آب میشه فک کن برا هر نفر نهایت چهار پنج قاشق برنج فقط

و.....

خواهر شوهرم .یبار چند کیلو لوبیا کپسولی براش فامیلای شوهرش آورده بودن ماهم پیشش نشسته بودیم به در و همسایه می‌سپرد که مشتری برا لوبیا پیدا کنید چون من استفاده نمیکنم آخرش مادرش براش چند کیلو رو برد مغازه فروخت.بخدا خیلی شوهرش خرپوله هم

😂😂🤣🤣 من مامان بابای شوهرم شورشو در اوردن مدام اینور اونور خودشونو شام ناهار میندازن که ...

😂😂😂😂😂

خواهر شوهرم .یبار چند کیلو لوبیا کپسولی براش فامیلای شوهرش آورده بودن ماهم پیشش نشسته بودیم به در و ...

😂😑

خواهر شوهرم .یبار چند کیلو لوبیا کپسولی براش فامیلای شوهرش آورده بودن ماهم پیشش نشسته بودیم به در و ...

منظورت لوبیا سبزه؟

😂😑

ایقد خسیسه که حد نداره پر دستاش طلا .ماشین داره اومده بود خونمون تا شب موند گفت بچه ها حوصلشون سر رفته بود گفت ببخش دستم خالی اومدم گفتم اشکال نداره این چه حرفیه. خودمو کشتم از بس میگشتم تو کابینتا برا بچه هاشو هله هوله خوراکی پیدا میکردم می‌بردم کیکم براشون درست کردم. بعد که رفت فکر نمی‌کرد من تا دم ماشین برم برا بدرقش تا چند سبد سیب سرخ  تو ماشینشه.چون شوهرش بخاطر شغلش خیلی بهش رشوه میدن تا فقط یه امضا کنه براشون.خودش خجالت کشید من سیب ها رو دیدم.فک کنم میخاست سیب ها رو ببره مغازه بفروشه چون خیلی زیاد بودن