2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 37 پست
# ‍ شریک گناه نشویم میخواست سرسخت جلوگیری کنه ... اگر هم بنظرش جلوگیری کرده پس دیگه حرفی نیست ...

خداکنه پسر باشه ما از بچه بدمون نمیا یا اینکه دوس نداریم بدنمونو داغون کنیم ولی بخدا دوتامون دختر داریم مامانم س تا دختر اورده بخدا قسم احتیاج داریم ی دونه پسر داشته باشیم

چرا دست خودتو میخای الوده کنی به خون یک معصوم؟؟؟

ببین ن من شرایط این خانومو میدونم نه شما میدونی اما یک واقعیته حس مادرانع خیلی قویه اگ ایشون تصمیم ب سقط گرفته حتما شرایط خوبی نیست برای مثال کسی ک شوهرش فوت شده بارداره اون بچه سقط شه خیلی بهترشه ک درد دنیارو تحمل کنه یا بچه ای ک پدر مادرش باهم مشکل دارن ممکنه طلاق بگیرن سقط شه خیلی بهتره تا اینک بدنیا بیاد یا بچه ای ک وضع مالی خونوادش اونقدرا خوب نیس ک ایندع اون بچه تضمین شه بهتره سقط شه این دنیا جای خیلی خوبی نیس مخصوصا تو مملکت ما بزرگترین جنایت بچه دار شدنه براچی بچه اورده شع ک زجر دنیارو بکشه بنظر من وقتی شرایط جور نیست بهترین کار سقط کردنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداکنه پسر باشه ما از بچه بدمون نمیا یا اینکه دوس نداریم بدنمونو داغون کنیم ولی بخدا دوتامون دختر دا ...

عزیزم صلاح رو خدا میدونه بسپرید بخدا خودش بهترین ها رو برای بنده هاش میخواد ولی ما بندگان راضی نیستیم

یکی از اقوام ما پسر داشت ۳تا اینقدر نذر و نیاز و اصرار و تلاش چهارمی دختر شد ولی طفلک مادر سرزایمان فوت شد 😫😫

قشنگ با خواهرت صحبت کن و بهش تبریک بگو تازه بهش بگو آدم وقتی از کسی هدیه میگیره که اصلا توقعش رو نداشته باید ازش خیلی هم تشکر کنه حالا هدیه دهنده کیست؟ خدا که بالاترین و برترینه .... پس خودش صلاح هدیه گیرنده رو میندونسته

ببین ن من شرایط این خانومو میدونم نه شما میدونی اما یک واقعیته حس مادرانع خیلی قویه اگ ایشون تصمیم ب ...

ما فقط مشکلمون اینه ک پسر باشه 

اینم ک میگم پسر نه که دختر بده ی دختر داره ولی جو فامیل ما خیلی خرابه حتما ی پسر داشته باشیم 

برا خودمپن ب شدت سخته اما چاره ای نیست😔

ببین ن من شرایط این خانومو میدونم نه شما میدونی اما یک واقعیته حس مادرانع خیلی قویه اگ ایشون تصمیم ب ...

پس با تعاریف شما اونایی حق زندگی دارن که وضعیت مالی خیلی خوبی دارن ؟؟و اونیکه بچه سومش یا چهارمش ممکنه یه کم سختی بکشه پدر مادر بزنن اونم بکشن دیگه ؟ و اونایی که وضعیت مالی خیلی خوبی دارن حتما خوشبخترن؟؟؟

وقتی از طعنه مردم و حسرت دل ادم بشنکه هر راهی رو میری

دهن مردم همیشه بازه همین آبجیت اگه سقط کنه دیگه باردار نشه نمیگن ااا فقط یدونه بچه اش شد هزار بار نمیگن که یدونه بیار تنها نباشه جنست جور شه فلان پس واسه مردمی کار نکن که به فکر رنگ نوشابه اشه بعد از خاکسپاریت

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد
ما فقط مشکلمون اینه ک پسر باشه اینم ک میگم پسر نه که دختر بده ی دختر داره ولی جو فامیل ما خیلی خرابه ...

جهل مدرن مگه زمان پیامبر دخترا رو زنده بگور میکردن 

سوره کوثر مال یه دختره یه زن 

ما زنا هستیم که مردای موفق بدنیا میاریم

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد
پس با تعاریف شما اونایی حق زندگی دارن که وضعیت مالی خیلی خوبی دارن ؟؟و اونیکه بچه سومش یا چهارمش ممک ...

کسایی ک اومدن ب اجبار باید زندگی کنن حتی ی زندگی نکبت بار ولی کسی ک هنوز پاشو تو این دنیا نذاشته بهتره ک نیاذ و اون بچه با بچع ای ک قلب نداره خیلی فرق داره و شما موضوع این تاپیک چی بود؟روش سقط میخاس نمیتونسی کمک کنی خب اوکی ولی میتونسی روضه هم نخونی عزیز