2777
2789

بله من

برای میگرن و درد کتف

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

من مامانم خارش شدید پوستی داشت هرکاری میکرد درست نمیشد 

رفت حجامت خوب شد و راضیه

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا اثرات خوبی داشت؟ منتا حالا اصلا انجام ندادم ولی میگن ۳۰ خرداد بهترین روز برای حجامته

نمیدونم من این روز و ..رو اصلن قبول ندارم

من هم حجامت میکنم هم زالو درمانی و ازشون راضیم

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

کلآ فصل بهار بهترین زمان برای حجامت هست ،ولی در فصول دیگه هم میشه ،تو حجامت خون کثیف بدن خارج میشه و این باعث تأثیر خوبش میشه

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

عزیزم منم میگرن دارم حجامت هم میرم فقط حجامت برای میگرن کدوم قسمت میشه ؟ 

من جایی میرفتم برای سرم انجام داد عالی بود

الان فوت شدن و جایی دیگه ای هنوز پیدا نکردم که داخل سر انجام بده

فعلن زالو میندازم

کلآ فصل بهار بهترین زمان برای حجامت هست ،ولی در فصول دیگه هم میشه ،تو حجامت خون کثیف بدن خارج میشه و ...

یه مطلب پزشکی خوندم، که میگفت شما نمیتونی خون کثیف و از خون تمیز تفکیک کنی چنین چیزی نداریم، جریان خون مرتبا از قلب به اعضا میرسه و باز برمیگرده، این چرخه است و خون کثیف و تمیز نداریم، حالا نمیدونستم خوب هست بالاخره یا نه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
من جایی میرفتم برای سرم انجام داد عالی بود الان فوت شدن و جایی دیگه ای هنوز پیدا نکردم که داخل سر ا ...

اهان حجامت سر تو سال چند بار میرفتی؟

زالو؟؟؟؟؟؟ کجات میندازی عزیزم؟ من از زالو چندشم میشه ننداختم

سلامتی و خوشبختی دخترم
اهان حجامت سر تو سال چند بار میرفتی؟ زالو؟؟؟؟؟؟ کجات میندازی عزیزم؟ من از زالو چندشم میشه ننداختم

اونموقع یک بار رفتم و ۳ سال راحت بودم

پشت گوش و گردنم میندازم

اونموقع یک بار رفتم و ۳ سال راحت بودم پشت گوش و گردنم میندازم

پشت گوش و گردن؟ محل دقیقش رو میتونین بگین؟

منم موقع سردردم از پشت گردنم بادکش میندازم خوب میشم

سلامتی و خوشبختی دخترم