2777
2789
عنوان

بی معرفت🎧...🖤

197 بازدید | 14 پست

https://uupload.ir/view/majid_kharatha_–_bi_marefat_739c.mp3/

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
چطور تونست قلبمو زیر پاهاش له کنه..چطور واقعا

به راحتی💔

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای خدا چرا من باید با این حالم اینارو ببینم😭

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

وای خدا چرا من باید با این حالم اینارو ببینم😭

معذرت می‌خوام 🙏

معذرت می‌خوام 🙏

اشکال نداره🥲

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

چقدر خوب بود💔

اره فکرشو نمیکردم یه روزی دوباره فاز اهنگهای خراطهارو بگیرم نمیدونم اهنگ تیغش رو شنیدی یانه تازه اولین آهنگشو داد و منم مثل امروزم بودم ولی یک صدم الان هم حالم بد نبود تا ریخ داره واسم تکرار میشه با شدت چندبرابر.۱۰سال رمان برد واسم زمان  اینسری که دیگه تهشه

اره فکرشو نمیکردم یه روزی دوباره فاز اهنگهای خراطهارو بگیرم نمیدونم اهنگ تیغش رو شنیدی یانه تازه اول ...

شنیدم..

انشالله که حالت بهتر بشه.خدا هواتو داره.مطمئن باش

من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹

شنیدم.. انشالله که حالت بهتر بشه.خدا هواتو داره.مطمئن باش

ممنونم🙏🍀

سلامببخشید میخواستم بدونم چطور لینک آهنگ اینجا میذاریدوقتی کپی میکنم خطا میده

سلام آبی نباید بشه یه بار کپیش اینجا بعد از همینجا ازش یه کپی بگیر پاکش کن دوباره پستش کن