2777
2789
متاسفم خیلی برا خانومایی کہ بھشون خیانت میش دلم میسوزہ  ببخشیدا ولی زندگی با این مرد مث زندگی ...

عزیزم ما نیازی به دلسوزی ندارین ما از زیبایی اصالت و شرف چیزی کم نداشتیم درواقع دلت بایدواسه شوهرای دوزاری بی بیاقته بی ارزش بی شرفمون بسوزه 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

من آخه اونجور آدمی نیستم بخاطر فقط س ک س برم دنبال آدم دیگه خودم تحمل میکنم البته خیلی برام سخته

اون بنده خدا طلاق گرفت

به خطا نرفت

شوهرشم موقعیت اجتماعی داشت اما خب یخچال بود از سردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقصیر شوهرت یا اون زن؟ 

هر دو به یه اندازه مقصرن.

هم شوعر هول من هم اون زن.

هر دو صاحب زندگی بودن.

البته قبل از من باهم رابطه داشتن.اما انقدر ماهر بودن من شک نمیکردم.

زمانی هم که شک کردم تا به چشم دیدنم  چن ماه طول کشید

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
اون بنده خدا طلاق گرفت به خطا نرفت شوهرشم موقعیت اجتماعی داشت اما خب یخچال بود از سردی

شوهر منم یخچاله

در حدی که باورت نمیشه

منم خیلی تو عذابم از این لحاظ

ولی خودم اهل رفتن دنبال گناه نیستم

دگر بعد تو حال خوش ممنوع، زندگی ممنوع، عاشقی ممنوع🖤🖤🖤🖤🖤
اره راست میگی. منو مگه میزاره تکون بخورم.قشنگ میدونه هر پیشرفتی مساویه با کنار گذاشتنش.منم تلاش میک ...

خودتو به جایی برسون 

بهترین انتقامه مستقل شدن

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

عزیزم ما نیازی به دلسوزی ندارین ما از زیبایی اصالت و شرف چیزی کم نداشتیم درواقع دلت بایدواسه شوهرای ...

هیچ وقت دلت برای اون ندل شوهرها نسوزه

اونا کاری میکنن که دلشون میخواد و حتی ذره ای پا رو نفس خودشون نمیگذارن و زن بدبخت که با امید اومده رو نا امید و سرد و بی روح می کنن

اون زن هر چقدر هم زیبا، اما ضربه ای میخوره که تا اخر عمر مثل رد زخمی می مونه

این مردها اصلا قابلیت دلسوختن ندارن عزیزم

هر دو به یه اندازه مقصرن. هم شوعر هول من هم اون زن. هر دو صاحب زندگی بودن. البته قبل از من باهم ر ...

تنها کسی ک مقصره فقط و فقط و فقط شوهرته 

شوهرتو و نره خر خودم به ما و زندگی و بجه هامون تعهد دارن 

زنای معلوم الحال و کثیف و هرزه ک توهمه جا دنیا هستن ک به من وتو تعهد ندادن؟ اونا معلوم الحالـــــن  کارشون شغلشون مرضشون تورکردن اسگولایی مثل شوهرای ماست تا به اهدافشون برسن  

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

شوهر منم یخچاله در حدی که باورت نمیشه منم خیلی تو عذابم از این لحاظ ولی خودم اهل رفتن دن ...

میگم اون بنده خدا دنبال گناه نرفت،. طلاق گرفت

قطعا شما هم نباید دنبال این خطا باشی 

اون یک عمل وحشتناک ابروریزیه که هیچ وقت پاک نمیشه

اگه سختته باید حدا شی

چون گرمی مساله سرشتی هست 

و اینکه مطمین باشی واقعا سرده و اهل خیانت نیست

اگه اهل خیانت باشه، برای زن خودش کم میگذاره

خدا لعنت کنہ زنای ھرزہ و خونہ خراب کنوو

نه عزیزم خدا لعنت کنه مردایی ک خونه ی خودشون وخراب میکنن مرده ک تعهد داره ب تا نه تمام زنای دنیا