2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به کسی که مقطع ابتداییه دبیر نمیگن که

خالم با ۴ سال سابقه دبیر زبان متوسطه اوله ۱۲ میگیره.

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸

معلم ابتدایی آموزگاره دبیر نیست 

در کل حقوق آموزگار بیشتر از دبیره چون ۵ روز سر کلاسه دبیر ۳ یا ۴ روز کلاسه

اما میزان حقوقشون به مدرک تحصیلی هم بستگی داره

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
پس این که میگن ۱۵ و ۱۷ اینا دروغه؟

اونا سابقه شون بالاس 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

پس این که میگن ۱۵ و ۱۷ اینا دروغه؟

بستگی به مدرک تحصیلی و سابقه کار و امتیاز هایی مثل تأهل و فرزند و اینا دارها

آموزگار بتدایی البته حقوقش از دبیر یکم بیشتره چون هر روز میره سرکار

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
الان اکثر دبیر ها و اموزگارایی که می بینم فوق لیسانس هستند 

رتبه بندی معلما بر اساس همین مدرک تحصیلی و اگه کتاب و مقاله و اینجور چیزا نوشته باشن هست

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)