2777
2789

ایرانی ژوت

خارجی توریدن

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

هزاران آبرسان برای پوست چرب هست ولی متاسفانه بساز و نساز داره یعنی باید امتحان کنی تا متوجه سازگاری با پوستت بشی   

من لایسل و سیمپل و راکوتان و نو آکنه و ساین اسکین داشتم 

از راکوتان و ساین اسکین فاقد چربی واقعا راضیم 

باهاش جوش نزدم صورتم رو برق نمیندازه قیمتش مناسبه بافت ژل کرم داره و چون برند ایرانیه دیگه مطمین هستیم فیک نداره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزاران آبرسان برای پوست چرب هست ولی متاسفانه بساز و نساز داره یعنی باید امتحان کنی تا متوجه ساز ...

سیمپل استفاده کردم چوش میزنم ژنو بایتیک بافت ژلی داره مناسب پوست جربش میگن اوکیه بعد پوست من دهیدراته نیس بگیرم بنظرت؟فومشو دارم مشکل ندارم باهاش

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

ژنو بایتیک مناسب پوست چربشو خیلی تعریف شنیدم بعد پوست من دهیدراته نیس اوکیه بدای روتین میخام

ژنو رو استفاده نکردم

ولی ژوت رو برا من دکتر نوشت راضی بودم

پوستم چرب و مستعد جوشه

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

سیمپل استفاده کردم چوش میزنم ژنو بایتیک بافت ژلی داره مناسب پوست جربش میگن اوکیه بعد پوست من دهیدرات ...

بله سیمپل کمی مرطوب کننده هم داره برای منم جوشزا بود ولی برای دوران دهیدراتگی پوستم توی پاییز عالی بود 

ژنو استفاده نکردم و نمیتونم نظر بدم اگر حس خوبی ازش میگیری بگیر وقتی برند مناسبی رو پیدا نکردی باشی مجبوری مادام بخری و امتحان کنی تا به محصول مناسب برسی دیگه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.