2777
2789
اها اشکال نداره گلم همین طوری بگو لطفاباهاش ازدواج میکنم ؟ از حس من نسبت به خودش خبر داره ؟ دبیری قب ...

ابتدایی فکر میکنم 

اره تورو حس میکنم ازدواج کنی باهاش 

نه نمیدونه حستو یا شایدم مطمعن نیست 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

نه نگو عزیزم مطمعنم چندسال دیگه این روزارو یادت میره انقد خودخوری نکن خیلی حرص میخوری سر همه چیز خیل ...

بریدم دیگ همینالانش اشکم در اومده.خیلی سخت میگذره خیلی. من داغونم

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خواهش میکنم جواب منم بدینحستون در مورد رای طلاق و درخواست طلاق از سمت خودمدریافت مهریهو اینده ام...؟ ...

طلاق میگیرید همسرتون اخلاق نداره 

مهریتونم دریافت میکنید فک میکنم 

بعدش ازدواج میکنید که فکر میکنم شغلش دولتی

بازم میگم حس ششم نیستم 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

بریدم دیگ همینالانش اشکم در اومده.خیلی سخت میگذره خیلی. من داغونم

امیدت به خدا باشه حتما حل میشه 

اره عزیزم فامیلهحس میکنی با کسیه یا با کسی بوده تازگیا

نه فک نمیکنم 

اگر هم بوده حدودا ۸/۷ ماه پیش

میشه از مشخصاتش بگین؟ شغلش یا ظاهرش ؟ چرا تا الان پیشنهاد نداده؟ خانواده هامون راضین ؟

اره خانواده راضین 

ظاهرش قدش تقریبا بلنده چشم و ابروش تقریبا مشکیه شایدم خرمایی تیره 

شغلش فک کنم آزاده درآمد نسبتا خوبیم داره 

خواهر داره فک کنم 

علت پیشنهاد ندادنش یکی اینکه ممکنه هنوز با خودش کنار نیومده باشه شایدم از حس تو مطمعن نباشه

نه فک نمیکنم اگر هم بوده حدودا ۸/۷ ماه پیش

ممنونم

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     
2790
2778
2791
2779
2792