mnbvgy مدیر عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 15784 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 39 پست رنگ لباسم ماه تولدم 1403/03/28 | 11:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sisiseti عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 4201 اها اشکال نداره گلم همین طوری بگو لطفاباهاش ازدواج میکنم ؟ از حس من نسبت به خودش خبر داره ؟ دبیری قب ... ابتدایی فکر میکنم اره تورو حس میکنم ازدواج کنی باهاش نه نمیدونه حستو یا شایدم مطمعن نیست وقتی برید موی تو را خنجر عرب در تار و پود قالی کاشان کشیدمت
vornika عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 6273 نه نگو عزیزم مطمعنم چندسال دیگه این روزارو یادت میره انقد خودخوری نکن خیلی حرص میخوری سر همه چیز خیل ... بریدم دیگ همینالانش اشکم در اومده.خیلی سخت میگذره خیلی. من داغونم خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
sisiseti عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 4201 خواهش میکنم جواب منم بدینحستون در مورد رای طلاق و درخواست طلاق از سمت خودمدریافت مهریهو اینده ام...؟ ... طلاق میگیرید همسرتون اخلاق نداره مهریتونم دریافت میکنید فک میکنم بعدش ازدواج میکنید که فکر میکنم شغلش دولتیبازم میگم حس ششم نیستم وقتی برید موی تو را خنجر عرب در تار و پود قالی کاشان کشیدمت
sisiseti عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 4201 بریدم دیگ همینالانش اشکم در اومده.خیلی سخت میگذره خیلی. من داغونم امیدت به خدا باشه حتما حل میشه وقتی برید موی تو را خنجر عرب در تار و پود قالی کاشان کشیدمت
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 8638 ابتدایی فکر میکنم اره تورو حس میکنم ازدواج کنی باهاش نه نمیدونه حستو یا شایدم مطمعن نیست میشه از مشخصاتش بگین؟ شغلش یا ظاهرش ؟ چرا تا الان پیشنهاد نداده؟ خانواده هامون راضین ؟ .
sisiseti عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 4201 اره عزیزم فامیلهحس میکنی با کسیه یا با کسی بوده تازگیا نه فک نمیکنم اگر هم بوده حدودا ۸/۷ ماه پیش وقتی برید موی تو را خنجر عرب در تار و پود قالی کاشان کشیدمت
sisiseti عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 4201 میشه از مشخصاتش بگین؟ شغلش یا ظاهرش ؟ چرا تا الان پیشنهاد نداده؟ خانواده هامون راضین ؟ اره خانواده راضین ظاهرش قدش تقریبا بلنده چشم و ابروش تقریبا مشکیه شایدم خرمایی تیره شغلش فک کنم آزاده درآمد نسبتا خوبیم داره خواهر داره فک کنم علت پیشنهاد ندادنش یکی اینکه ممکنه هنوز با خودش کنار نیومده باشه شایدم از حس تو مطمعن نباشه وقتی برید موی تو را خنجر عرب در تار و پود قالی کاشان کشیدمت
golnaz78 عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 3909 نه فک نمیکنم اگر هم بوده حدودا ۸/۷ ماه پیش ممنونم نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️ پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 8638 اره خانواده راضین ظاهرش قدش تقریبا بلنده چشم و ابروش تقریبا مشکیه شایدم خرمایی تیره شغلش فک کنم آزاد ... مرسی عزیزم 🌸 .
a_m_a_m عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 6656 طلاق میگیرید همسرتون اخلاق نداره مهریتونم دریافت میکنید فک میکنم بعدش ازدواج میکنید که فکر میکنم شغل ... ممنونمولی درست گفتین🌷