2777
2789
اره صدرصد از مشخصات اونی که روی من کراشه میگی مرسی قشنگم لطف کردی جواب دادی❤️

فدات عزیزم حالا خداکنه درست بگم

قدش نسبت به خودت بلند حساب میشه 

چشم و ابرو مشکیه 

اسپرت میپوشه 

شغلش آزاده فک میکنم یا کلا سرکار نمیره یا درس میخونه 

فک میکنم دو یا سه تا خواهر برادر باشن اینو نمیدونم واقعا

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

فدات عزیزم حالا خداکنه درست بگمقدش نسبت به خودت بلند حساب میشه چشم و ابرو مشکیه اسپرت میپوشه شغلش آز ...

وایییی داری درست میگیییی

حالا عزیزم اینا به کنار من یکیو دوساله دوسش دارم نمیدونم اونم حسی بهم داره یان از اون چی حس میکنی 

خیلییییی ممنون

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ن نرفتم همش درس میخونم یه مدت بعد ول میکنم 😐خیلی همه چیو دارم خراب میکنم ،امیدوارم درست بشه

نه ول نکن میدونم با درست همه چیت درست میشه تنها راهی که پیش روته فعلا همینه چون فک میکنم به کارای هنری هم علاقه نداری

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

آره کسی ندارم ،🥲درسته حست ،خیلی حالم بد بود چند وقت

انشالله که خوب میشی عزیزم امیدت به خدا باشه

اونو که چرت و پرت گفتم ولی حالا بزار بگم احساس میکنم یه آدمی هستی که حرف بقیه برات مهمه موهات تقریبا ...

میش بگی چرا انقد من بدبختم؟پس کی میخواد روزای خوب بیاد دلم مرگ میخواد دیگ

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
وایییی داری درست میگییییحالا عزیزم اینا به کنار من یکیو دوساله دوسش دارم نمیدونم اونم حسی بهم داره ی ...

عههه جدی اولین باره دارم امتحان میکنم 😂 

ببین دوست داشتنش در حد تو نیست ولی بهت فکر کرده احتمالش هست همین تازگی ها بهت فکر کنه شاید بهت پیشنهاد بده در حد ارتباط 

از اقوامتونه ؟ 

آره دقیقا ولی نوشتن خیلی دوست دارم ،ولی کم می‌نویسم

اونم بنظرت خیلی برات خوبه ولی خودتو سرگرم کن نذار اون حس بده بهت غلبه کنه الان میتونی از پسش بر بیای

میشه راجب منم هرچی حس کردین بگینحسش بهم چیه ازدواج میکنیم ؟ اگه اره کی پیشنهاد میده ؟

والا بخدا عزیزم حس ششم نیستم اولین باره این خانوم گفت درسته ولی میگم

فک میکنم اونم حسش به تو مثبته احتمالا تا سه چهار ماه آینده یه خبری ازش بهت میرسه 

عههه جدی اولین باره دارم امتحان میکنم 😂 ببین دوست داشتنش در حد تو نیست ولی بهت فکر کرده احتمالش هست ...

اره عزیزم فامیله

حس میکنی با کسیه یا با کسی بوده تازگیا 

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     
والا بخدا عزیزم حس ششم نیستم اولین باره این خانوم گفت درسته ولی میگمفک میکنم اونم حسش به تو مثبته اح ...

اها اشکال نداره گلم همین طوری بگو لطفا

باهاش ازدواج میکنم ؟ 

از حس من نسبت به خودش خبر داره ؟ 

دبیری قبولم یا اموزش ابتدایی ؟

.

میش بگی چرا انقد من بدبختم؟پس کی میخواد روزای خوب بیاد دلم مرگ میخواد دیگ

نه نگو عزیزم مطمعنم چندسال دیگه این روزارو یادت میره 

انقد خودخوری نکن خیلی حرص میخوری سر همه چیز 

خیلی خودتو شماتت میکنی که کاشکی فلان کارو نمیکردم

مشکل مالیت حل میشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز