2777
2789
خب دیگه 😥 بخث رف تو بی بی چک و ..... بای 😂

بمدن الان میخوام عکس بازیش کنم😂😂😅

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شایدم پرولاپس داری که چیز مهمی نیست اکثر خانمها دارن برو دکتر قلب اکو بگیره ازت با یه قرص مشکلت حل م ...

حالا سرطان نگیریم خوبه🙈🙈🙈

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
😂😂😂😅 نروووو بي تو هرگز

مگه بابات میزاره؟؟😂😂

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
سایت خیلی خلوته امشب همه😙😉😉😉😉

منم ی بار نصفه شب شدم اینطور

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
گیسو یه حسی میگه باردار میشی همین ماه من حسام قویه هااا 😆

واسه منم حس کن پس لدفن😅

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...

این مردا ویروس دارن😥😥هر چی بیماریه انتقال میدن به ما

وگرنه ما تا قبل اقدام سالم بودیم😂😅😂

کتی رفتی بخوابی که خواب اقدام ببینی؟

😂😂

آره شب پنجشنبس ثواب داره 😛

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....