2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ماه پیش پنج تا بی بی چک مثبت داشتم حامله هم نبودم😂😅

منم ی هاله ی منفی ی هاله ی متفی اخرشم منفی بود کلا لعنتی😅😅😅

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
سلام گيسو جون... منم تو اقدام چندبار اينجوري شدم😰😰 اوايل فك ميكردم علائم بارداريه.. بعد دي ...

شاید قلبمون داره واسه مادر شدن اماده میشه😂😅

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اوه اوه از اون موقع هر روز ۱ درد دارم😐😐😐

همه همینن عزیزم😫😩😓😭😌😌😘

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
چرا كسي منو تحويل نميگيرم 😢 قهر كنم ؟

سلام حوبی    

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   

نميدونم يهو مثلا ٥ ثانيه قلبم يهو تند ميزنه گر ميگيرم.. فقط در حد چندثانيه😢

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍

خب دیگه 😥

بخث رف تو بی بی چک و .....

بای 😂

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

قلبت داره واسه بچت میتپه 😅😆

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
گیسو جان پست صفحه قبل منو دیدی؟ 

فدات شم نههه

ببخش

تندتند دادم جواب میدم ندیدم 😥😥بچه ها بیخشید اگه ندیدم پستاتونو

چی گفتی گلم؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”