2777
2789
عنوان

نامزد روانی

296 بازدید | 13 پست

من ساعت ٨ با دوستم رفتم رستوران 

تا شام بخوریم و تموم شه اینا ساعت شد ٩ ، تموم شد راه افتادیم برگردیم خونه 

دوستم ماشین داره، ساعت ٩/٣٠ اینا بود دوس پسرم زنگ زد گفت کجایی گفتم فلان جام گفت من دم در شمام بیا ببینمت بعد برو 

چون ترافیک بود مسیر پنج دقیقه ای رو ٢٠ دقیقه تو راه بودیم ، زنگ زد گفت نمیخاد بیای برو خونه معلوم نیست داشتی چه غلطی میکردی کجا بودی به من دروغ گفتی ، منم کلا عکس از رستوران و هررمدرکی که ثابت کنه کافه بودم فرستادم تا الان سین نکرده 

به نظرتون من مفصرم یا اون؟

اگه قراره با این آدم ادامه بدی به نظرم باید یه روانشناس معاینه‌اش کنه

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو مقصری که به پسر غریبه ایتقدر رو دادی که واسه رفت و آمدت تعیین تکلیف کنه بابات چیزی نکفته به اون چه.

🥀 همه رفتند تا زمستان شد خنده ها مردند غصه ارزان شد کو جوانی؟ آرزوها کو؟ رفته ایم از یاد،یادی از ما کو؟ به یاد جوانان وطن ام.

ول کن بابا زیادم سعی نکن اثبات کنی بد عادت میشه باید اعتماد داشته باشه اگر شناختش ازت درست باشه . منم دو سه بار سعی کردم با مدرک حرفمو اثبات کنم بعد دیدم داره خیلی پروو میشه و روشمو عوض کردم

چرا هنوز باهاشی وقتی انقدر مریض و شکاکه؟!

زندگی با آدم پارانوئیدی آدمو دیوونه می‌کنه

بعد ۱ سال و ۱۰ ماه و ۱۰ روز لانگ دیستنس بالاخره برای همیشه این فاصله شکست... هيچوقت ۸۰۰ کیلومتر دوری مانع عشقم بهت نشد ، مانع صبوری کردن به پات نشد:) و حالا تو اینجایی و این چیزی بود که برای به دست آوردنش چه ها که به سرمون نیومد... چیزی که برای دیگران عادی و بی اهمیت بود برای ما رویا بود و بالاخره شد🤍✨️ خیایا گفتن نمیشه ، گفتن نمی تونین ولی شد و بالاخره ما تونستیم:) خوشا صبری که پایانش تو باشی💍♡